CSAJOS TARTALMAK
Bodrogi Gyulát unokái a nagy szívéért szeretik

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész elmesélte, mikor először meglátta az unokáit, azt érezte, hogy ők a világ legszebb gyermekei.

Ezúttal a nemzet színésze, Bodrogi Gyula volt a Babapercek vendége, aki már több mint 50 éve van a pályán. Rengeteg filmes és színházi munkában láthattuk már, de talán a legtöbben Süsü, a legendás mesealak hangjaként ismerik őt. Bodrogi Gyula unokái elmesélték, habár nagypapájuk sokat dolgozik, a közös vadászat náluk igazi családi programnak  számít. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész bevallotta, mikor először meglátta az unokáit, azt érezte, hogy ők a világ legszebb gyermekei. Hogy milyen tulajdonságokat "adna át" szívesen Bodrogi Gyula unokáinak, az kiderül a videóból.
A Napi tanács rovatban ezúttal Nemesvári Edit, úszásoktató adott tippeket arra vonatkozóan, hogyan könnyíthetjük meg a gyermekek helyzetét az úszásoktatáson.

Nézd meg a Babapercek videóját!

A Babapercek hétköznaponként jelentkező műsor, mely hasznos tanácsokkal, praktikákkal, ötletekkel segíti a kismamák és édesanyák mindennapi életét csemetéjükkel. Műsorvezető: Szekeres Nóra

 


Címkék: babapercek   bodrogi gyula   csajos tartalmak   szekeres nóra

2014. június 26. 12:14Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS