Trendmánia
Trendmánia - vasárnap 9.15
Csillámok, koktélok, napszemüvegek - dübörög a nyár a Trendmániában!
Trendmánia - vasárnap 9.15
Görög Zita nevetve készül a nyárra. A Trendmánia ezúttal vidám körmökkel, színes ruhákkal, na, és feszes izmokkal vár vasárnap a FEM3-on.
Trendmánia - vasárnap 9.15
Színes, gyerekbarát koktélok, színes labdák, színes körmök. Görög Zita egyiket sem hagyja ki a Trendmániából vasárnap a FEM3-on.
Trendmánia - vasárnap 8.45
Ha valaki azt gondolta volna, hogy a stílus és a divat világa nem szórakoztató, akkor nézze meg a Trendmánia vasárnapi adását 8.45-től, hiszen Görög Zitáék erre biztosan rácáfolnak!
Trendmánia - vasárnap 8.45
Ajánló - színes körmök, színes anyagok, gyönyörű teríték - Görög Zita így várja a tavaszt, és a Trendmániában meg is mutatja, hogy mivel vidíthatjuk fel hétköznapjainkat.
Trendmánia - vasárnap 8.45
A Trendmániából megtudhatod, hogy mekkora táskával shoppingol Wolf Kati, és az is kiderül, mit is akart mondani Szögeczki Ági. Trendmánia Görög Zitával vasárnap a FEM3-on.
Trendmánia - vasárnap 8.45
A Trendmániában ezúttal Vásáry André kíséri el Görög Zitát egy izgalmas kalandra, a trend világába. Trendmánia - vasárnap a FEM3-on.
Trendmánia Nagy Adrival és Görög Zitával - vasárnap 8.45
Ajánló - Görög Zita vendége Nagy Adri lesz, akivel kipróbálják a tavaszi parfümkínálatot, és vidám, mintás körömlakkot is választanak.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS