Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
TÖBB MINT TESTŐR
Több mint TestŐr - szombat 11.30
Ajánló - Kautzky Armand keringése összeomlott - így reagált a szervezete a darázscsípésre. És miként óvja magát a szív és érrendszeri megbetegedésektől? Megmutatjuk. Egy speciális mozgásforma, amivel az NBI-es kézilabdázók fejlesztik erőnlétüket, sőt segítségével még a jojó effektus is elkerülhető. 
Több mint TestŐr - szombat 10.50
Ajánló - Nem fertőz, az érintettek mégis rejtőzködnek. A pszoriázis gyógyíthatatlan, ám a tünetei ma már minimalizálhatóak, megmutatjuk hogyan! A vízhiányos bőr házilag is megszüntethető. Összegyűjtjük az öt legfontosabb költségtakarékos praktikát. 
Több minr TestŐr - május 28-tól szombat délelőttönként
Ajánló - Kérdezünk, tesztelünk, véleményezünk, kipróbáljuk a legújabb módszereket, megtaláljuk azokat a tradicionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon.
Több mint TestŐr - szombat 10.45
Ajánló - Megmutatjuk, hogyan lehet a falat írható és törölhető táblává vagy éppen mágneses felületté alakítani. A kerti szennyeződéseket, a mohát és a penészt vegyszerek nélkül száműzzük. Az is kiderül hogyan méregteleníthetünk, otthon meleg vízben, jacuzziban.  
Több, mint TestŐr - Május 14-től szombat délelőttönként
Ajánló - Kérdezünk, tesztelünk, véleményezünk, kipróbáljuk a legújabb módszereket. Megtaláljuk azokat a tradícionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon. Ez a Több, mint Testőr.
Több mint TestŐr - szombat 11.15
Ajánló - Hadat üzenünk a narancsbőrnek és a zsírpárnáknak. Árpafű, zabkása, csökkentett szénhidrát tartalmú pékárú és Katus Attila gyógyvízzel kombinált edzésprogramja segít felkészülni a bikini szezonra. Több mint TestŐr - szombat délelőtt a FEM3-n!  
Több mint TestŐr - szombat 11:00
Ajánló -  A náthás megbetegedések két harmadát az allergia váltja ki. Hegyi levegőben csökkentjük a por és a szmog általi túlérzékenységet. Korai bőröregedés, nyálkahárty-irritáció, gyulladás a szervezetben. Ezek is a dohányzás következményei. Hogyan fordíthatjuk vissza az elváltozásokat? Megmutatjuk a Több mint TestŐr-ben
Több mint TestŐr - szombat 10:15
Ajánló -  Egy ezeréves immunerősítő, amit az elmúlt száz évben senki nem használt, avagy egy természetes folyadék, ami évente alig három hétig nyerhető. Gondolataink nem csak a lelkiállapotunkat, a ráncainkat is befolyásolják.  Hogyan csökkentheti az argánolaj a lélek okozta bőrproblémákat? Megmutatjuk a Több mint TestŐrben!


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség