TÖBB MINT TESTŐR
Több mint TestŐr Tolvai Renivel - vasárnap 7.40
Ajánló - Tolvai Reni végleges szőrtelenítésre szánta el magát. Attól tartott, egy ilyen kezelés után foltos maradhat a bőre, de a Több mint TestŐr megmutatja, mely praktikákkal kerülhető el a bőr károsodása. Az arcon található pigmentfoltokat is eltünteti a csapat. Divatba jön a bőrfehérítés. 
Több mint TestŐr - vasárnap 8.00
Ajánló - 100, 500, vagy 1000 miligramm. Mennyi C-vitaminra van szüksége egy gyereknek és mennyire egy felnőttnek? A Több mint TestŐr csapata kiszámolja! Stresszoldás otthon: mely betegségek előzhetőek meg a lélek karbantartásával?
Több mint TestŐr - vasárnap 08.00
Ajánló - A Több mint Testőrben megmutatják, hogy az elektromágnes és a vákum technika hogyan tünteti el a sokak által gyűlölt striákat. Majd kipróbálják az ayurvédikus kezelést, amely a forró olaj erejével segít a gerincproblémákon.  
Több mint TestŐr - vasárnap reggel
Ajánló - A Több mint TestŐr csapata mindent kipróbál, kérdez, tesztel, véleményez. A legújabb módszerek és tradicionális megoldások az élethoszig tartó egészség és a kortalan szépség szolgálatában.
Több mint TestŐr - vasárnap 8.10
Ajánló - Zoltán Erika ráncait maga mögött hagyná. Ultrahangos terápia segít neki abban, hogy a felszín alatti kollagént aktivizálva legyen feszesebb a bőre. Majd a Több mint TestŐr csapata kideríti, hogy milyen az élethosszig tartó implantátum, és mely gyógynövények képesek a visszérbetegség hatékony kezelésére.
Több mint TestŐr - vasárnap 8.10
Ajánló - A szájszárazság a kiszáradás első jele. Vajon miből mennyit ajánlatos inni? A mesterségesen ízesített italok veszélyesek is lehetnek. A folyadékbevitelről a bőrön keresztül sem szabad megfeledkezni! Megmutatják nektek hogy a leghatékonyabb. Több mint TestŐr Vámos Erikával és Maloveczky Miklóssal vasárnap reggel a FEM3-on!
Több mint TestŐr - vasárnap 10:45
Ajánló - Mi az összefüggés a folyadékfogyasztás és a gyakori migrén között? Mennyi vizet kell inni, hogy elkerüljük a fejfájást? Kiszámítjuk. Közben időtakarékos kénes szuperpakolást készítünk, majd tesztelünk, amivel nem csak az arc, de a haj is szépíthető. Ez a Több mint TestŐr Vámos Erikával és Maloveczky Miklóssal a FEM3-on!
Több mint TestŐr - vasárnap 8.10
Ajánló - A klimaxról őszintén: Szily Nóra és Nyertes Zsuzsa a változókor testi és lelki kihívásairól. Mit tehet ötven felett egy nő azért, hogy ne félelemmel élje meg ezt az időszakot?


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS