TÖBB MINT TESTŐR
Több mint TestŐr - vasárnap 8.15
A Több mint testőr kérdez, tesztel véleményez. Kipróbálja a legújabb módszereket, megtalálja azokat a tradicionális megoldásokat, melyet egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan receptjeként tartottak számon. Több mint TestŐr Vámos Erikával és Maloveczky Miklóssal.
Több mint TestŐr - vasárnap 8.15 - kor
Fogyás után a megereszkedett bőr helyreállítását segítik a bioszálak, melyek felszívódásukkal segítik a kollagéntermelődést. Innováció a szőrtelenítésben: már a szőke szálakat is el lehet tüntetni a lézer erejével.
Több mint TestŐr - vasárnap 8.15
Ajánló - A Több mint TestŐr kérdez, tesztel, véleményez. A stáb kipróbálja a legújabb módszereket, megtalálja azokat a tradicionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon. Több mint TestŐr Vámos Erikával és Maloveczky Miklóssal vasárnaponként 8.15-től a FEM3 műsorán!
Több mint TestŐr Katus Attilával - vasárnap 8.15
A Több mint TestŐr csapata hajerősítésre megy Katus Attilával. A fájdalommentesnek nem nevezhető kezelés után, azonban nemcsak a haj vitaminháztartása, de hosszú távon a sűrűsége is visszanyerhető. Több mint Testőr Vámos Erikával és Maloveczky Miklóssal vasárnap 8.15-kor a FEM3 műsorán!
Több mint TestŐr - vasárnap 8.15
Ajánló - Az izmok erősítésével a lábfájdalmak megelőzhetők! A Több mint TestŐr megmutatja, milyen felület alkalmas erre. A térd- és bokasérüléseket követő felépülési idő a tizedére csökkenhet! Az elektromos áram segítségével a letapadt izmok újra a helyükre kerülnek. Több mint TestŐr vasárnap 8.15-kor a FEM3 műsorán.
Több mint TestŐr Horváth Évával - vasárnap 8.15
Ajánló - Horváth Éva tavaszra várja gyermekét, állandóan édeset kíván - a Több mint TestŐr csapata egészséges és finom süteményeket tesztelt a kismamával. A gluténmentes táplálkozással csökkenthető a daganatos megbetegedések kialakulása.  
Több mint TestŐr - vasárnap 8.25
Ajánló - A méregtelenítést is el lehet rontani: a Több mint TestŐr segít, hogy kiknek tilos szakember jóváhagyása nélkül tisztítókúrába kezdeni. Tévhit, hogy a bő ruha ápol és eltakar: a Több mint Testőr olyan ruhákat mutat meg, melyek a magas és vékony nőknek ajánlottak. Újra divat a fodor: segítségével ott lehet domborítani, ahol arra szükség van. 
Több mint TestŐr Tóth Verával és Molnár Anikóval - vasárnap 8.25
Ajánló - Tóth Vera 35 kiló fogyás után sem veti meg az édességet: megmutatja milyen desszertet választ, ha bűnbe esik. Molnár Anikó pedig elmeséli, miért kért orvosi segítséget a fogyásához. Ez a Több mint Testőr Vámos Erikával és Maloveczky Miklóssal vasárnap 8.25-kor a FEM3 műsorán!


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS