Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
TÖBB MINT TESTŐR
Több mint TestŐr Horváth Évával - vasárnap 8.15
Ajánló - Horváth Éva tavaszra várja gyermekét, állandóan édeset kíván - a Több mint TestŐr csapata egészséges és finom süteményeket tesztelt a kismamával. A gluténmentes táplálkozással csökkenthető a daganatos megbetegedések kialakulása.  
Több mint TestŐr - vasárnap 8.25
Ajánló - A méregtelenítést is el lehet rontani: a Több mint TestŐr segít, hogy kiknek tilos szakember jóváhagyása nélkül tisztítókúrába kezdeni. Tévhit, hogy a bő ruha ápol és eltakar: a Több mint Testőr olyan ruhákat mutat meg, melyek a magas és vékony nőknek ajánlottak. Újra divat a fodor: segítségével ott lehet domborítani, ahol arra szükség van. 
Több mint TestŐr Tóth Verával és Molnár Anikóval - vasárnap 8.25
Ajánló - Tóth Vera 35 kiló fogyás után sem veti meg az édességet: megmutatja milyen desszertet választ, ha bűnbe esik. Molnár Anikó pedig elmeséli, miért kért orvosi segítséget a fogyásához. Ez a Több mint Testőr Vámos Erikával és Maloveczky Miklóssal vasárnap 8.25-kor a FEM3 műsorán!
Több mint TestŐr - vasárnap 8.25
Ajánló -  Egészségtudatosság a körömápolásban: alapanyagok, melyekben minimalizálták az allergén összetevőket. Az amalgám mellett egyes műanyagtömésekből szivárgó vegyi anyagok veszélyt jelenthetnek a szervezetre: melyek ezek a vegyületek, és mire érdemes lecserélni a régi töméseket? Ez a Több mintTestőr vasárnap 8.25-kor a FEM3 műsorán!
A zöld fény kirajzolja a bőrre a rejtett vénákat is!
A Több mint TestŐr adásában kiderült, hogyan könnyíthető meg a vérvétel zöld fény segítségével, miként próbálják drogmegelőzésre használni a snookert, és hogyan ehetünk, illetve ihatunk egyszerre igazán finom és egészséges ételeket, italokat.
Több mint TestŐr - vasárnap 08.00
Ajánló - Egy névjegykártya méretű készülékkel előre jelezhető számos szívprobléma: magyar innováció a világhírnév előtt! Infrafény, ami edzés közben stimulálja a méreganyagok távozását, és segítségével a narancsbőr is legküzdhető. Ez a Több mint Testőr Vámosi Erikával és Maloveczky Miklóssal vasárnap 8.00-kor a FEM3 műsorán! 
Több mint TestŐr - vasárnap 8.00
Ajánló - Fejleszti a koncentrációs készséget és a drogmegelőzésben is segíthet a snooker. Miért ajánlott télen inkább az aszalt paradicsom, mint az üvegházi? A Több mint TestŐr csapata kideríti. Viktória és Erika sikertörténete: fogyás koplalás nélkül. 
Több mint TestŐr - vasárnap 8.10
Ajánló - 11 éve kezdték: 3 000 riport és 10 000 perc a testi és lelki megújulásról. Ugyanazt kutatják, mint amire minden néző kíváncsi: egészség, szépség, prevenció.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség