Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
TÖBB MINT TESTŐR
Centiket faragnak le Kandász Andrea derekáról - Több mint TestŐr - vasárnap 8.15
Kandász Andrea egy korábbi műtét miatt nem tud hasizomgyakorlatokat végezni. A mikrofókuszált ultrahang segítségével szinte felolvaszthatóak a zsírsejtek, amit a nyirokrendszer később kiürít a szervezetből. A Több mint TestŐr megmutatja, hogyan lehet centiket faragni a derékról.
Mi csábítja a sztárokat?
Míg Debreczeni Zitát a krumplis tésztával, Pachmann Pétert egy jó kolbásszal lehet elcsábítani. Sztárok beszéltek arról, hogy mi is számukra az igazi kulináris csábítás.
Mire tett fogadalmat Pirner Alma? - Kiderül a Több mint TestŐrből vasárnap 8.10 - kor
Cinthya a nyirokrendszeri daganatos megbetegedése után még jobban odafigyel, hogy olyan sminket használjon, ami a bőrből felszívódva nem jelent veszélyt az egészségre. Mire kell figyelni vásárláskor? Pirner Alma tízezer nőnek segít felkészülni a strandszezonra.
Több mint TestŐr - vasárnap 8.15
A Több mint testőr kérdez, tesztel véleményez. Kipróbálja a legújabb módszereket, megtalálja azokat a tradicionális megoldásokat, melyet egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan receptjeként tartottak számon. Több mint TestŐr Vámos Erikával és Maloveczky Miklóssal.
Több mint TestŐr - vasárnap 8.15 - kor
Fogyás után a megereszkedett bőr helyreállítását segítik a bioszálak, melyek felszívódásukkal segítik a kollagéntermelődést. Innováció a szőrtelenítésben: már a szőke szálakat is el lehet tüntetni a lézer erejével.
Több mint TestŐr - vasárnap 8.15
Ajánló - A Több mint TestŐr kérdez, tesztel, véleményez. A stáb kipróbálja a legújabb módszereket, megtalálja azokat a tradicionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon. Több mint TestŐr Vámos Erikával és Maloveczky Miklóssal vasárnaponként 8.15-től a FEM3 műsorán!
Több mint TestŐr Katus Attilával - vasárnap 8.15
A Több mint TestŐr csapata hajerősítésre megy Katus Attilával. A fájdalommentesnek nem nevezhető kezelés után, azonban nemcsak a haj vitaminháztartása, de hosszú távon a sűrűsége is visszanyerhető. Több mint Testőr Vámos Erikával és Maloveczky Miklóssal vasárnap 8.15-kor a FEM3 műsorán!
Több mint TestŐr - vasárnap 8.15
Ajánló - Az izmok erősítésével a lábfájdalmak megelőzhetők! A Több mint TestŐr megmutatja, milyen felület alkalmas erre. A térd- és bokasérüléseket követő felépülési idő a tizedére csökkenhet! Az elektromos áram segítségével a letapadt izmok újra a helyükre kerülnek. Több mint TestŐr vasárnap 8.15-kor a FEM3 műsorán.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség