Kevés pénzből trendi lakás - SzÉpítők - vasárnap 10.40
Megmutatjuk, hogyan lehet kihozni a legtöbbet 25 négyzetméterből, továbbá kiderül, milyen egyedi megoldások alkalmazhatók a belvárosi éttermek kialakításában. SzÉpítők Gyetván Csabával vasárnap 10.40-kor a FEM3-on!
Elegendő kreativitással bármilyen átalakítás kivitelezhető!
Gyetván Csaba kiderítette, milyen megoldások segíthetnek azoknak, akik két lakást szeretnének eggyé alakítani. Szó esett róla, hogy mik a lehetőségek, ha finanszírozási segítség kellene a felújításhoz, továbbá, hogy mit vesznek figyelembe a beruházók az induló építkezések esetében.
Két lakásból egyet - SzÉpítők - vasárnap 10.40
Bárki által megvalósítható ötletek, kreatív megoldások falbontással, vagy anélkül. Megmutatjuk, hogyan lehet olyan otthona, mint egy luxuslakosztály. SzÉpítők Gyetván Csabával vasárnap 10.40-kor a FEM3-on!
Less be Budapest egyik legexkluzívabb ingatlanába!
A SzÉpítőkben nagyszerű tippeket kaphattak azok, akik most készülnek belevágni egy építkezésbe, továbbá az is kiderült, hogyan lehet kiigazodni a bankok hitelajánlatai között. A nézők betekintést nyerhettek Budapest egyik legexkluzívabb ingatlanába, és lehullt a lepel arról is, hogy milyen módon kell a mediterrán növényeket a téli, hűvösebb időszakban gondozni.
Otthonteremtés felsőfokon - SzÉpítők - vasárnap 10.40
Az adás tartalmából: Belvárosi luxus az art deco jegyében, hívogató őszi színek. Elegancia és pompa, avagy otthonteremtés felsőfokon. Flitterek, rose gold: újra hódít a fémes csillogás. SzÉpítők Gyetván Csabával vasárnap 10.40-kor a FEM3-on!
Korszerűtlenből letisztult, skandináv hangulatú enteriőr – SzÉpítők – vasárnap 10.40
A SzÉpítők következő adásában fény derül rá, hogyan lehet modern, skandináv stílusúvá alakítani egy ódivatú panellakást.
Luxus lakás álomkivitelben – SzÉpítők – vasárnap 10.40
A SzÉpítők következő adásának témái: luxus lakás álomkivitelben, formabontó belsőépítészeti megoldások, és kényelmet szolgáló ötletek. Gyetván Csaba megmutatja a nagy átalakítást.
Polgári stílus a panellakásban – SzÉpítők – vasárnap 10.20
Gyetván Csaba utánajár, hogyan érdemes lakáshitelt választani, valamint, hogy ennek miként redukálható az összege. Emellett az is kiderül, milyen módon lehet polgári hangulatot kölcsönözni a panellakásokban.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS