Műsoraink   I   Videók  I  FEM3 Café  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Színes nyílászárókkal is feldobható az otthonunk - SzÉpítők 2017.06.25.
Gyetván Csaba a balatoni ingatlanpiac témáját járta körbe. Ellátogattunk egy aprócska balatonfüredi apartmanba, ahol nem csak a nyílászárókkal kapcsolatban tudtunk meg sok érdekes információt, hanem arról is, hogy miként varázsolható újjá egy régi padló. Illetve a LED világítás korszerűsítésének témájában is elmerültünk.
SzÉpítők - vasárnap 10.15
Nyaraló vagy lakás? Óriásberuházások és fellendült ingatlanpiac karnyújtásniyra a Balatontól.
SzÉpítők - vasárnap 10.15
Klímával a hőség ellen: a SzÉpítők utánajárt hova érdemes felszerelni, hogyan használjuk. És Gyetván Csaba körülnéz a lakáshitelek piacán is. Tarts vele!
SzÉpítők - vasárnap 10.15
CSOK, lakásvásárlási támogatás, cafeteria - A SzÉpítők utána járt, milyen lehetőségekkel élhetnek azok a családok, akik lakásvásárlás előtt állnak.
SzÉpítők - vasárnap 10.15
Az a szép zöld gyep - A SzÉpítők megmutatja, hogyan készítsd elő a talajt és melyeka kihagyhatatlan teendők gyepszőnyeg lerakása előtt. Valamint Gyetván Csaba körülnéz az ingatlanpiacon is, tarts vele!
SzÉpítők - vasárnap 10.15
Kreatív megoldások, formabontó ötletek, avagy trendi otthon saját kezűleg. A SzÉpítők annak is utánajárt, hogyan takarékoskodhat az, aki lakásra gyűjt.
SzÉpítők - vasárnap 10.15
UV-szűrő, viharérzékelő napernyők - A SzÉpítők megmutatja, hogyan védekezhetünk az időjárás szélsőségei ellen. Trendi fürdők - A SzÉpítők megmutatja a fürdőszobák divatvilágát.
SzÉpítők - vasárnap 10.15
Régi bútorok új köntösben - A SzÉpítők megmutatja hogyan lehet kevés pénzből trendi otthont varázsolni. Zöldségtermesztés a balkonon - hasznos tippek.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség