Korszerűtlenből letisztult, skandináv hangulatú enteriőr – SzÉpítők – vasárnap 10.40
A SzÉpítők következő adásában fény derül rá, hogyan lehet modern, skandináv stílusúvá alakítani egy ódivatú panellakást.
Csökkenthető a lakáshitel összege?
Az adásból kiderül, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni az ingatlankölcsön megigénylése során. Müller Mónika lakberendező a falak dekorálásába vezeti be a nézőket, továbbá arról is szó esik, hogy hogyan is lehet polgári hangulatot kölcsönözni egy tipikus panellakásban.
Luxus lakás álomkivitelben – SzÉpítők – vasárnap 10.40
A SzÉpítők következő adásának témái: luxus lakás álomkivitelben, formabontó belsőépítészeti megoldások, és kényelmet szolgáló ötletek. Gyetván Csaba megmutatja a nagy átalakítást.
Polgári stílus a panellakásban – SzÉpítők – vasárnap 10.20
Gyetván Csaba utánajár, hogyan érdemes lakáshitelt választani, valamint, hogy ennek miként redukálható az összege. Emellett az is kiderül, milyen módon lehet polgári hangulatot kölcsönözni a panellakásokban.
Ingatlanvásárlás olcsón - SzÉpítők - vasárnap 10.40
Fény derül rá, mire fontos odafigyelni lakásvásárláskor, valamint, hogy hogyan lehet harmóniát teremteni színek segítségével a berendezés, dekorálás során.
Így segíthetnek a 3D-s látványtervek lakásod felújításában
Kiderült, hogyan is lehet egy tipikus panellakást teljesen újjá varázsolni, valamint fontos információk hangoztak el a CSOK feltételinek változásáról is. Gyetván Csaba utánajárt, milyen módon készítik fel a cserepeket az időjárás viszontagságaira, és a 3D-s fürdőszobatervezésről is szó esett.
A panellakások modernizálása - SzÉpítők - vasárnap 9.50
A SzÉpítőkben kiderül, mi változott a családi otthonteremtési kedvezményben, illetve, hogy milyen újítások jelentek meg a panellakásokban az idők során.
Tudod, hogyan készül évi 32 millió cserép?
Gyetván Csaba kiderítette, hogyan lehet luxust csempészni a szállodai szobákba, illetve, hogy mi történt a WC-kkel a történelem során. A műsorvezető megmutatta a robotizált cserépgyártás rejtelmeit, Müller Mónika lakberendező pedig tippeket adott, hogy milyen kiegészítőkkel lehet átmenteni a nyári hangulatot az őszi trendbe.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS