Karácsonyi mesevilág - SzÉpítők - vasárnap 10.40
Gyetván Csaba kideríti, hogyan lehet egy csodás, karácsonyi dekorációt megalkotni, továbbá arra is fény derül, milyen fenyőfát érdemes választani az ünnep alkalmával. SzÉpítők - vasárnap 10.40-kor a FEM3-on!
Édes otthon - SzÉpítők - vasárnap 10.40
Fény derül rá, hogyan öltöztetheti igazán elegáns fehérbe a fenyőfáját, továbbá a SzÉpítők lakberendezőjének meghitt otthonába is bepillantást nyerhet.
Így készíthetsz csillogó, hófehér karácsonyfát! - SzÉpítők - vasárnap 10.40
Gyetván Csaba ezúttal betekintést nyújt egy különleges, budai legénylakásba, emellett pedig fény derül rá, milyen módon lehet hófehér karácsonyfát készíteni.
A cserépkályhák rejtelmei - SzÉpítők - vasárnap 10.40
Megmutatjuk a legújabb trendet, és ötleteket adunk a lakás ünnepi dekorálásához, továbbá arra is fény derül, hogyan készülnek a cserépkályhák. SzÉpítők Gyetván Csabával - vasárnap 10.40-kor a FEM3-on!
Fali csempék egyénre színezve - SzÉpítők - vasárnap 10.40
Kiderül, hogyan születnek a kemencében égetett mesterművek, továbbá Gyetván Csaba annak is utánajár, mit tud hozzáadni a fénnyel való játék az enteriőrhöz. SzÉpítők - vasárnap 10.40-kor a FEM3-on!
Kevés pénzből trendi lakás - SzÉpítők - vasárnap 10.40
Megmutatjuk, hogyan lehet kihozni a legtöbbet 25 négyzetméterből, továbbá kiderül, milyen egyedi megoldások alkalmazhatók a belvárosi éttermek kialakításában. SzÉpítők Gyetván Csabával vasárnap 10.40-kor a FEM3-on!
Két lakásból egyet - SzÉpítők - vasárnap 10.40
Bárki által megvalósítható ötletek, kreatív megoldások falbontással, vagy anélkül. Megmutatjuk, hogyan lehet olyan otthona, mint egy luxuslakosztály. SzÉpítők Gyetván Csabával vasárnap 10.40-kor a FEM3-on!
Otthonteremtés felsőfokon - SzÉpítők - vasárnap 10.40
Az adás tartalmából: Belvárosi luxus az art deco jegyében, hívogató őszi színek. Elegancia és pompa, avagy otthonteremtés felsőfokon. Flitterek, rose gold: újra hódít a fémes csillogás. SzÉpítők Gyetván Csabával vasárnap 10.40-kor a FEM3-on!


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS