Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
SzÉpítők - vasárnap 10.15
Kreatív megoldások, formabontó ötletek, avagy trendi otthon saját kezűleg. A SzÉpítők annak is utánajárt, hogyan takarékoskodhat az, aki lakásra gyűjt.
Divatba jöttek a geometrikus formájú kerámiák - SzÉpítők 2017.05.21.
Müller Mónika a legújabb lakberendezési trendekről mesélt, többek közt megtudhattuk azt is, hogy pompásabbak az anyagok, tehát nagyon sok a bársony, és az abszolút trendszínek idén a púderrózsaszín és a lombzöld. Ismét divatba jöttek a kerámiák geometrikus formában, melyekkel könnyen feldobhatjuk a lakást. Megtudhatjuk, hogyan újíthatjuk fel a fürdőszobát, és melyiket érdemes választani, a kádat, vagy a zuhanyfülkét. Megismerkedhetünk számos árnyékoló technikával, melyekkel tökéletesen szabályozhatjuk a beáramló fényt. Ezenkívül a divatos bogyós gyümölcsökről is szó esett.
SzÉpítők - vasárnap 10.15
UV-szűrő, viharérzékelő napernyők - A SzÉpítők megmutatja, hogyan védekezhetünk az időjárás szélsőségei ellen. Trendi fürdők - A SzÉpítők megmutatja a fürdőszobák divatvilágát.
SzÉpítők - vasárnap 10.15
Régi bútorok új köntösben - A SzÉpítők megmutatja hogyan lehet kevés pénzből trendi otthont varázsolni. Zöldségtermesztés a balkonon - hasznos tippek.
SzÉpítők - vasárnap 10.15
Kapósak lettek a panellakások - A SzÉpítők kiderítette, mi ennek az oka. Mit tegyünk kiültetett növényeinkkel, ha jönnek a tavaszi fagyok?
SzÉpítők - vasárnap 10.15-kor
Eladni, vagy bérelni? - a SzÉpítők utána járt, mikor járhatsz jobban. Déli fekvési teraszok felvirágoztatása - mit tegyünk, hogy egész nyáron pompázzanak?
SzÉpítők - vasárnap 10.15
Távvezérelt ház - kényelem és design. Elkészült a jövő otthona. Újra népszerűek a kertvárosi ingatlanok. Előnyök és hátrányok a SzÉpítőkben.
SzÉpítők - vasárnap 10.15 -kor
Gyepszellőztetés és kertelőkészítés - A SzÉpítők elárulja a szép kert titkát. Trendi kerti bútor raklapból - Gyetván Csaba azt is megmutatja, hogy hogyan készül.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség