Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
STÍLUSOM A LAKÁSOM
Stílusom a lakásom - szombat 22.10
Ajánló - Egy stílusos otthont a tulajdonos életvitele, és a jóízlése határoz meg. Luxus hálószobák, különleges fürdőszobák, szuper modern kivitelezések. Stílusom a lakásom: szombat esténként 22.10-kor a FEM3-on!
Stílusom a lakásom - szombat 22.10
Ajánló -  A vágy elsőrendű képzelőerő. Meghatározza a hangulatot, inspirál, féktelenséget sugall és életre kelt. Stílusom a lakásom. Szombatonként 22.10-től a FEM3 műsorán. 
Stílusom a lakásom - szombat 22.10
Ajánló - Stílus, luxus, kényelem. Mesés otthonok, fantasztikus rezidenciák ahol minden bútornak története van. Stílusom a lakásom - szombat esténként a FEM3-on! 
Stílusom a lakásom - szombat 22.10
Ajánló - Álomlakások, és mesébe illő, pazar villák. Lehet egy többmillió dolláros ház, ahol megállt az idő, vagy éppen egy yachtra hasonlító csodaotthon, de előfordul, hogy a pozitív energiaáramlás kap nagyobb hangsúlyt. Stílusom a lakásom. Szombat esténként a FEM3-on! 
Stílusom a lakásom - szombat 22.00
Ajánló -  Álomlakások, és mesébe illő, pazar villák. Lehet egy többmillió dolláros ház, ahol megállt az idő, vagy éppen egy yachtra hasonlító csodaotthon, de előfordul, hogy a pozitív energiaáramlás kap nagyobb hangsúlyt. Stílusom a lakásom. Szombat esténként 22.00 órakor a FEM3-on!
Stílusom a lakásom - ORSZÁGOS TV PREMIER - szombat és vasárnap 18.35
Ajánló - Stílus, luxus, kényelem. Mesés otthonok, fantasztikus rezidenciák ahol minden bútornak története van. Stílusom a lakásom - szombat és vasárnap a FEM3-on!


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség