Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
MŰSORAINK
SHOPPING KIRÁLYNŐK > LAKATOS MÁRK EXTRA VIDEÓI
Shopping királynők - hétköznap 15.00
Ajánló -  Csíkos, vagy kockás? Játékos, vagy elegáns? Egy kis stílusérzékkel bárki lehet shopping királynő. És aki Lakatos Márk stylist tanácsait is megfogadja, még a versenytársakat is lenyűgözheti! Shopping királynők: hétköznap délutánonként 15.00 órakor a FEM3-on! 
Tovább
Shopping királynők - hétköznap 15.00
Ajánló -  Ha megtalálod a stílust, megtalálod önmagad. Mert a stílus maga az ember! Lakatos Márk pedig az ember a stílus mögött. Urald a stílusod! Shopping királynők: hétköznap délutánonként 15.00-kor a FEM3-on!
Tovább
Shopping királynők - hétköznap 15.00
Ajánló - Mindenkiből lehet bombanő! Nem kell hozzá más, csak egy kis vásárlás, smink, frizuraigazítás és pár jótanács Lakatos Márktól. A végeredmény pedig önmagáért beszél! Shopping királynők: hétköznap délutánonként 15.00 órakor a FEM3-on!
Tovább
Shopping királynők - hétköznap 15.00
Ajánló -  Stílus, elegancia, divat. Hozd ki magadból a maximumot, és légy te a shopping királynő! Egy verseny, ahol mindenki a legjobb formáját hozza. Shopping királynők: hétköznap délutánonként 15.00 órakor a FEM3-on!
Tovább
Shopping Királynők - minden hétköznap 15.00 - kor
Ajánló - Ruhák hétköznapokra, ünnepekre, sportoláshoz és semmittevéshez. Lakatos Márk bármelyik generációból kihozza a maximumot. 
Tovább
Shopping királynők - hétköznap 15.10
Ajánló -  A színek, a ruhák, a divat nem csak a fiatal korosztályt érintik. Lakatos Márk bármelyik generációból kihozza a maximumot. Shopping királynők: hétköznap délután 15.10-től a FEM3-on!
Tovább
Shopping királynők - hétköznap 15.10
Ajánló - Azért, mert nincs szükséged rá, attól még akarhatod. Ruhák hétköznapokra, ünnepekre, sportoláshoz és semmittevéshez. Shopping királynők: hétköznap délutánonként 15.10-től a FEM3-on!
Tovább
Shopping királynők - hétköznap 15.10
Ajánló - Bonyolult dolog nőnek lenni, mert ha a dekoltázs feszesedik, attól a féfiak szeme élesedik, a verseny meg fokozódik. Hiába, öltözni tudni kell és ebben Lakatos Márk segít mindenkinek.  
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség