Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Otthontérkép
Sothl Luca gyönyörű helyen keres új otthont - Otthontérkép - vasárnap 9.45
Tokár Tomi a II. kerületben, Pasaréten segít a FEM3 Café műsorvezetőjének, Stohl Lucának új lakást találni, de bekopogtat Krisz Rudihoz is, aki most először mutatja meg házát a nagyközönségnek.
Otthontérkép - 2017.05.21.
Az Otthontérkép adásában Völgyesi Gabi mutatta meg otthonát, továbbá bemutatásra került egy szupermodern családi ház is. Tokár Tomiék ellátogattak Kecskemétre, valamint Budapest belvárosába is, majd utánajártak a jelenlegi ingatlanpiaci trendeknek.
Völgyesi Gabiék otthonát egyedi bútorok díszítik
Mesés házában vezette körbe Völgyesi Gabi Tokár Tomit. Az énekesnő elmesélte, hogy milyen szempontok alapján választottak otthont maguknak párjával, Ádámmal. A lakásmustra során Gabi megmutatta egyedi tervezésű bútorait a műsorvezetőnek, aki még sosem látott még azokhoz hasonlót, sőt az is kiderült, hogy ki álmodta meg a különleges garnitúrát....
Völgyesi Gabi megmutatja, hol él családjával - Otthontérkép - vasárnap 9.45
Az Otthontérkép az énekesnő, Völgyesi Gabi és családja lakásában járt. De Tokár Tomi azt is megmutatja, hogy milyen egy igazi, szupermodern okosotthon.
Otthontérkép - 2017.05.14.
Az Otthontérkép adásában Tokár Tomi utánajár, milyen a lakókocsis élet, továbbá megmutatja Emilio és Tina új otthonát. Budapest Magdolna negyede hatalmas fejlesztéseken megy keresztül, amiről rengeteg érdekes tudnivaló is kiderül a műsorban.
Emilio és Tina megmutatja új lakását az Otthontérképben - vasárnap 9.45
Emilio és Tina az Otthontérképben mutatja meg először a teljesen elkészült új otthonukat. Aztán Tokár Tomi megnézi: milyen az élet egy többszobás lakókocsiban. Majd azt is kideríti, hogy miért épül egy luxuslakóház a nyolcadik kerület közepén.
Otthontérkép - vasárnap 9.45
Az ország egyik legismertebb fotósa, Nánási Pál a különleges fotóstúdió birodalmát mutatja meg az Otthontérképben. A Velencei tónál pedig megmutatunk egy kápolnából kialakított nyaralót.
Steiner Kristóf megmutatja lakását - Otthontérkép - vasárnap 9.45
Az Otthontérkép bekukkant Steiner Kristóf lakásába, felfedezi az Európában is egyedülálló Csillagok háborúja hotelt, majd megmutatja, hogyan éltek régen a barlanglakásokban.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség