Otthontérkép
Otthontérkép - vasárnap 9.45
Dér Heni lakása nemcsak szép, igényes és tiszta is. Az énekesnő vendégül látta az Otthontérképet. Aztán Tokár Tamás lement egy százéves pincébe, ahol izgalmas szabadulójátékot álmodtak meg.
Sothl Luca gyönyörű helyen keres új otthont - Otthontérkép - vasárnap 9.45
Tokár Tomi a II. kerületben, Pasaréten segít a FEM3 Café műsorvezetőjének, Stohl Lucának új lakást találni, de bekopogtat Krisz Rudihoz is, aki most először mutatja meg házát a nagyközönségnek.
Völgyesi Gabi megmutatja, hol él családjával - Otthontérkép - vasárnap 9.45
Az Otthontérkép az énekesnő, Völgyesi Gabi és családja lakásában járt. De Tokár Tomi azt is megmutatja, hogy milyen egy igazi, szupermodern okosotthon.
Otthontérkép - 2017.05.14.
Az Otthontérkép adásában Tokár Tomi utánajár, milyen a lakókocsis élet, továbbá megmutatja Emilio és Tina új otthonát. Budapest Magdolna negyede hatalmas fejlesztéseken megy keresztül, amiről rengeteg érdekes tudnivaló is kiderül a műsorban.
Emilio és Tina megmutatja új lakását az Otthontérképben - vasárnap 9.45
Emilio és Tina az Otthontérképben mutatja meg először a teljesen elkészült új otthonukat. Aztán Tokár Tomi megnézi: milyen az élet egy többszobás lakókocsiban. Majd azt is kideríti, hogy miért épül egy luxuslakóház a nyolcadik kerület közepén.
Otthontérkép - vasárnap 9.45
Az ország egyik legismertebb fotósa, Nánási Pál a különleges fotóstúdió birodalmát mutatja meg az Otthontérképben. A Velencei tónál pedig megmutatunk egy kápolnából kialakított nyaralót.
Steiner Kristóf megmutatja lakását - Otthontérkép - vasárnap 9.45
Az Otthontérkép bekukkant Steiner Kristóf lakásába, felfedezi az Európában is egyedülálló Csillagok háborúja hotelt, majd megmutatja, hogyan éltek régen a barlanglakásokban.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség