Várkonyi Andi elmesélte, hogyan égett be Danny Blue előtt...
Cseke Katinka kiakadt: ˝Ez full...
Csatlakozz a közösséghez! Lájkold...
Cseke Katinka kiakadt: ˝Ez full beteg˝ - hétfő 21.00
Várkonyi Andi elmesélte, hogyan...
Csatlakozz a közösséghez! Lájkold...
Csatlakozz a közösséghez! Lájkold a műsor oldalát Facebookon!
Cseke Katinka kiakadt: ˝Ez full...
Várkonyi Andi elmesélte, hogyan...
MŰSORÚJSÁG

05.00Alaszkába költöz..
05.25Édenkertek Ázsiá..
05.50Mutasd a házad!
06.15Olaszország a tá..
 
TELJES TV MŰSOR


MICSODA NŐK! VÁRKONYI ANDREÁVAL
Lola szerelmesebb lett a szakítás után...
Lola a vőlegényével hónapokig szünetet tartott. Visszamenőleg úgy érzi, a lehető legjobb döntés volt szétmenni egy időre, mert ha nem tették volna meg, ma lehet, hogy nem készülnének esküvőre.
Tovább
Elképesztő! Doszpot Evelinnek párcserét ajánlottak barátai
Doszpot Evelin őszintén mesélt arról a pillanatról, amikor baráti társaságukból párcserét ajánlottak neki. A videóból kiderül, hogy reagált Evelin a meghívásra!
Tovább
Hevesi Kriszta ezért választaná a távkapcsolatot Hevesi Tamással
Várkonyi Andrea arról kérdezte a Micsoda Nők! vendégeit, hogy ha párjuknak el kellene utaznia több évre, vele tartanának, vagy távkapcsolatban élnének-e a továbbiakban. Lola elmondta, hogy valószínűleg nem utazna el párjával, és Hevesi Kriszta is távkapcsolatban folytatná, ingázna kedvese és a jelenlegi lakhelye között.
Tovább
Lola: Bencén kívül teljesen értelmetlen együttéléseim voltak
Az énekesnő úgy fogalmazott, vőlegénye előtt nem kellett volna összeköltöznie senkivel: volt rá példa, hogy másfél hónap együttélés után összepakolt és elköltözött aktuális párjától.
Tovább
Micsoda Nők! Várkonyi Andreával - hétfő 21.00
A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című ízig-vérig nőknek szóló talkshow műsorvezetőjeként Andrea hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja meg azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon, vagy éppen a szépségszalonokban.
Tovább
Micsoda Nők! Várkonyi Andreával - hétfő esténként
Barátnők egymás közt bármit meg- és kibeszélnek: őszinte, vicces és olykor megható baráti beszélgetések Várkonyi Andreával és barátnőivel. És persze a férfi vendég sem maradhat el! Micsoda Nők! Várkonyi Andreával hétfő esténként a FEM3-on.
Tovább
El sem hiszed, milyen állásokat vállalt el Várkonyi Andrea diákként
De Mádai Vivien is sokat dolgozott iskola mellett anno. Szandi elárulta, neki ezek az élmények kimaradtak, mivel 13 éves kora óta egyfolytában dolgozik...
Tovább
Szandi monokinizett, de megbánta
˝Na, de Alexandra!˝ - így dorgálta meg saját magát Szandi a monokinizés után. Mádai Vivi elárulta, vele is előfordult már, hogy ledobta a bikini felsőt a Balaton kellős közepén. Otthon pedig amúgy is szabadjára szokta engedni a ˝fantáziáját˝...
Tovább


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS