Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Pataky Attila megtanult mosogatni? – hétfő 21.00
Mádai Vivien megkért egy lányt,...
ne maradj le semmiről, Kövess...
Mádai Vivien megkért egy lányt, hogy csábítsa el a párját
Pataky Attila megtanult mosogatni?...
ne maradj le semmiről, Kövess...
ne maradj le semmiről, Kövess minket a facebookon is!
Mádai Vivien megkért egy lányt,...
Pataky Attila megtanult mosogatni?...
MŰSORÚJSÁG

15.00Shopping Királynők
16.05Joshi, a legjobb..
16.40Fitness bárhol
17.20Fitness bárhol
18.00GETAWAY- Viszlát..
TELJES TV MŰSOR


MICSODA NŐK! VÁRKONYI ANDREÁVAL
Megható! Ezekkel a sorokkal köszöntötte Várkonyi Andit a lánya
Várkonyi Andrea a FEM3 Caféban arról mesélt, hogy miért gondolja úgy, hogy a gyerekeknek nem tökéletes anyára van szükségük, és elárulta, hogy ők sosem féltettek túlságosan a lányukat, de ő is hajlamos a ˝túlgondoskodásra˝. A műsorvezető úgy érzi, hogy mostanában nehezebb türelmesnek maradnia, hiszen Nóri már 10 éves kiskamasz, és sokszor nem megfelelő hangnemben beszél vele. Andi azt is megmutatta, hogy Nóri milyen gyönyörű ajándékot készített neki anyák napjára, és szó esett arról is, hogy náluk ki a szigorúbb szülő.
Tovább
Miskovits Marci tíz évvel idősebb énekesnővel is járt
A műsorvezető elárulta, hány barátnője volt, és arról is beszélt, miért vonzódik az idősebb nőkhöz. Három évvel fiatalabb a párjánál, de korábban járt már egy tíz évvel idősebb, híres énekesnővel is.
Tovább
Pásztor Annával elképesztően ciki dolog történt az osztálytalálkozóján
Az énekesnő elmesélte, mivel külföldön élt, sokáig nem tudott elmenni az általános iskolás osztálytalálkozókra. Amikor több év után végre eljutott egyre, nem ismert rá egykori osztálytársaira, tippelgetett, ki kicsoda. Így került hihetetlenül kínos helyzetbe...
Tovább
Mádai Vivien sosem járt volna fiatalabb fiúval, de...
... a jóval idősebb férfiakról más a véleménye, az egyik exe és közte például meglepően nagy volt a korkülönbség. A részletekért nézd meg a videót!
Tovább
Vincze Ottó szerint kutyából nem lesz szalonna? – hétfő 21.00
Várkonyi Andi kérdéseinek kereszttüzébe ezúttal Vincze Ottó került. Vajon mit fog kapni otthon Görbicz Anitától a válaszai miatt?
Tovább
Tudtad? Lagzi Lajcsi eredetileg más művésznevet talált ki
A zenész arról mesélt, rögösen indult a pályája, a férfi felmenői nem támogatták a zenei irányt, amelyet követni szeretett volna. Nagyapja megkérte, ne használja a Galambos Lali nevet, ezért mást kellett kitalálnia, ám a legelső ötletét végül el kellett vetnie... A videóból kiderült, milyen néven szeretett volna ismertté válni. Azt is elárulta, az első kazettáiba nagymamája fektetett bele: a temetésére szánt pénzét adta oda neki.
Tovább
Vajda Judith-nak nem esett le, hogy Rákóczi Feri megkérte a kezét
Judith elárulta, már tíz éve menyasszony. Annak ellenére, hogy az eljegyzésnek nagyon örült, nem tartja valószínűnek, hogy valaha össze fog házasodni Ferivel. Az életre szóló szövetségük annyira magától értetődő volt kezdettől fogva, hogy Judith a jegygyűrű előkerülésekor nem is értette, mi történik... A lánykérés vicces részleteiért nézd meg a videót!
Tovább
Vicces: Pásztor Anna rájött, hogy mégis volt ˝esküvője˝
Az énekesnőt egy közös utazásukon eljegyezte a kedvese, de hivatalosan nem tervezik összekötni az életüket. Viszont nem sokkal a lánykérés után Bangkokban belekeveredtek egy spontán szertartásba: egy hölgy az utcán leszólította, és örökre szólóan ˝egymásnak szentelte˝ őket.
Tovább


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség