MÁNIÁKUS UTAZÓ
Mániákus utazó - hétköznap 18.15

 Ajánló - Sorozatunk új évadában is tartson velünk! Derítsük fel a Csendes Óceán népszerű és eldugott üdülőhelyeit. Barangoljunk a felkelő nap országainak elbűvölő látnivalói közöt. Merüljünk el a kristálytiszta tengerben, és, persze, pihenjünk és élvezzük az élet szépségét a világ legegzotikusabb tájain. Mániákus utazó. Hétköznap esténként 18.15-kor a FEM3-on!

Mindenki szeret utazni, de legtöbbünknek ritkán adódik lehetősége összepakolni egy hátizsákba, repülőjegyet venni és elindulni felfedezni egy egzotikus országot. Most a Mániákus utazó segítségével kiszabadulhatsz a mindennapi káoszból és eljuthatsz oda, ahova már régóta vágytál! Engedd, hogy a Mániákus utazó megmutassa neked a legszebb helyeket Délkelet-Ázsiától a Csendes-óceáni szigetvilágon át Európáig és akár távolabb. Történelmet, kultúrát, lenyűgöző látványosságokat és kalandokat ajánlunk a világ legjobb nyaralóhelyeiről összeválogatva!


Címkék: ajánló   Mániákus utazó

2016. október 1. 5:30Kapcsolódó anyagok


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség