Műsoraink   I   Videók  I  FEM3 Café  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
MAGYAROK VILÁGSZÉPE - ÚT A DÖNTŐIG
Fásy Ádám: Varga Viktor ˝az utókor egyik legnagyobb festője˝
A Magyarok Világszépe szépségverseny megálmodója, Fásy Ádám Varga Viktort kérte fel a műsor főcímdalának eléneklésére. Fásy Ádám azt is elmondta az énekesről, hogy szerinte kivételes tehetséggel megáldott festő is, és egy komoly feladattal bízta meg őt. Viktor zsűrizett is a versenyen, ahol különleges szempontrendszer szerint figyelte a lányokat.
Tovább
Magyarok Világszépe - Út a döntőig - vasárnap 19.00
Ajánló -  Korona, csillogás: egy gigantikus sztárparádé keretein belül Debrecen városában megrendezésre került a Magyarok Világszépe fináléja. 
Tovább
Nehezen indult a Desperado és a Fásy család kapcsolata
Zoy elárulta, hogy nem volt könnyű a lányok szemébe nézni és nem vizslatni a „paramétereiket”. A csapat négy dallal készül a debreceni fináléra, amiben a legújabb számuk és régi slágerek is helyet kapnak. A videóból az is kiderül, hogy miért nem indult a Desperado és a Fásy család kapcsolata a legfényesebben.
Tovább
Nem hiszed el mit tett LL. Junior Fásy Ádám ajándékával!
Az énekes elárulta, hogy sosem felejti el, hogy a megismerkedésükkor kapott Fásy Ádámtól egy napszemüveget, de az a hobbija, hogy a koncertjein bedobja a dolgait a közönség soraiba… Ez az ajándék is így végezte, hiszen Juniorék már az első számnál „transzban” voltak.
Tovább
Magyarok Világszépe - Út a döntőig - vasárnap 19.00
Ajánló -  A Magyarok Világszépe döntőseit már csak egy lépés választja el a finálétól. A tamásipusztai felkészítőtáborban gőzerővel készülnek a megmérettetésre. Hogy hogyan? Nézzétek meg ti is! Út a döntőig: vasárnap este 19:00 órától a FEM3 műsorán!
Tovább
Kökény Attila elárulta mit keres egy nőben
Kökény Attila elárulta, hogy az első pillanatokban csak arra volt idő, hogy a lányok külsejével foglalkozzon, így arra figyelt, hogy milyen magasak, csinosak, kedvesek, mosolygósak a versenyzők. Az énekes számára ugyanolyan fontos a belső is, mint a külső.
Tovább
Fásy Zsüliett átvenné szülei vállalkozását?
Fásy Zsüliett elárulta, hogy a kedvenc története a szépségversenyeken ahhoz kötődik, hogy hogyan lett görbe a korona. A fiatal lány azt is elárulta, hogy 2006-ig az volt a jövőképe, hogy átveszi a szüleitől a verseny megrendezését.
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség