KÉTSZERSÜLT
Kétszersült - Szabó Zsófival 1. rész

Edina és Szilárd gasztromagazinja ismét fantasztikus menüsorral - sajtos burek, sült bab, tepsis lecsós csirke, valamint szilvás-mandulás lepény - és egy csinos sztárvendéggel, Szabó Zsófival várta a nézőket. A Frissensült rovatból kiderült, hogy a világ legdrágább kávéjának szemei áthaladnak egy - Indonéziában őshonos - cibetmacska-féle teljes bélrendszerén. A kávészemek különlegességét az állat gyomornedve adja. Különleges kávéhoz különleges ár dukál: egyetlen csészényi tizenhatezer forintot kóstál. Az Ötszörsült rovatban Szilárd a legextrémebb éttermeket mutatta be: ezeken a helyeken nem az számít, hogy mi mennyibe kerül, de még csak nem is az, hogy mi van az étlapon. A műsorba meghívott táplálkozási tanácsadó pedig stresszoldási praktikákkal szolgált. Szabó Zsófi - saját bevallása szerint abszolút kezdő konyhatündér - az egyik főétel, a tepsis lecsós csirke elkészítésében segédkezett. Mint mondja, affinitása lenne, ideje viszont nincs főzőcskézni, de nem aggódik, hiszen tudja, hogy mint mindennek, ennek is eljön az ideje. Zsófi, a magánéletét firtató kérdésére - miszerint kivel vacsorázott előző nap - frappáns választ adott: egyáltalán nem vacsorázott. Mást is tesz azonban alakjának megőrzése érdekében; immár éppoly szenvedéllyel fut, mint lovagol.

Címkék: desszert   főzés   gaszronómia   gombos edina   jóban rosszban   kétszersült   sági szilárd   színésznő

2012. január 28. 18:18



Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS