KÉTSZERSÜLT
Kétszersült - Bangó Margittal és Kökény Attilával 2. rész

Edina és Szilárd ismét teljes menüsorral készült, a főétel elkészítésében ezúttal is sztárvendégek: Bangó Margit és Kökény Attila segédkeztek. Az adásban elkészített ételek: falusi különlegesség, kapros-uborkás leves, sült bárány joghurttal, valamint grízes desszert kompóttal. Az Ötszörsült rovatban Szilárd öt olyan dolgot mutatott be, amelyről az emberek többsége nem gondolná, hogy mérgező. Csézy, a magyar termékek nagykövete egy újabb büszkeséggel ismertette meg a nézőket. Edina a Frissensült rovatban pedig elárulta, melyek a világ legkedveltebb ételei. Nos - talán nem meglepő módon -, amelyek tésztából készülnek. Immár ötven országban gyártanak különféle tésztaféléket, ebben természetesen az olaszok jeleskednek. Gyáraikból évente több mint hárommillió tonnányi tésztaféle kerül ki. Bangó Margit és Kökény Attila a főétel, a sült bárány elkészítésében segédkeztek. S ez valóban így volt, hiszen mindketten remekül főznek. A Kossuth-díjas művésznő imádja a magyaros ízvilágot, de bevallottan rajong mind a japán, mind a kínai konyháért. Azon belül is a zöld- és rákféléket preferálja. 2010 férfihangja pedig éppen Bangó Margit testvérétől tanulta meg, miért nem érdemes finnyáskodni, s - ahogy a művésznő mondta - kényesszájú gyereknek lenni.

Címkék: desszert   fem3_extra   főzés   gaszronómia   gombos edina   kétszersült   megasztár   sági szilárd

2012. március 3. 18:18



Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség