Műsoraink   I   Videók  I  FEM3 Café  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Kandász Travel
Kandász Travel – 12. adás
Kandász Andrea Zalaegerszegre látogatott, ahol a helyi finomságokat sorakoztatták fel a göcseji termelők. A fesztiválon többek között Szabó Balázs Bandája és a Quimby szolgáltatta a talpalávalót. Az utazás nagykövete Gödöllő, Hajdúszoboszló és Gárdony látványosságát is bemutatta.
Kandász Travel - Vasárnap 11.00
Indul a Kandász Travel! Felfedezés, gasztro, wellness! Mi szem-szájnak ingere, streetfood fesztivál Zalaegerszegen! Kandász Travel Kandász Andreával, az utazás nagykövetével vasárnap és minden hétköznap a FEM3-mon!
Kandász Travel - Vasárnap 10:50
Indul a Kandász Travel! Felfedezés, gasztro, wellness! Hűsítő habok, lávakő, kölyökparadicsom Zalakaroson. Kandász Travel – Kandász Andreával, az utazás nagykövetével. Vasárnap és minden hétköznap.
Kandász Travel – vasárnap 10.45
Indul a Kandász Travel! Felfedezés, gasztro, wellness! Bébiúszás az újszölött budapesti fürdőben. Kandász Travel – Kandász Andreával, az utazás nagykövetével. Vasárnap és minden hétköznap.
Kandász Travel - vasárnap 10.45 és hétköznap 7.30
Ajánló -  Indul a Kandász Travel! Felfedezés, gasztro, wellness! Tornádó, tengerpart és hullámok! Indul a nyár Hajdúszoboszlón Kandász Andreával, az utazás nagykövetével! Vasárnap 10.45-kor és hétköznap 7.30-kor a FEM3-on!
Kandász Travel - vasárnap 10.45
Séta a fák tetején - Madárdal tanösvény Gyomaendrődön.
Kandász Travel - vasárnap 10.45
Egerszeg fesztivál - dödölle, borok, fergeteges koncertek. Kandász Travel - Kandász Andreával, az utazás nagykövetével. Vasárnap és minden hétköznap a FEM3-on.
Kandász Travel - vasárnap 10.45
Vendégségben a Monacói Hercegségben - varázslatos hosszú hétvége a világ második legkisebb országában a francia Riviérán. Tarts Kandász Andreával!


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség