Hogyan készült?
Hogyan készült? - hétköznap 18.00
Ajánló - Hétköznapi tárgyak, ellenállhatatlan finomságok, eszközök, melyek körbevesznek a hétköznapokon! Az első lépéstől a megvalósításig. Most kiderül: Hogyan készült? Hétköznap esténként dupla részekkel a FEM3-on!
Tovább
Hogyan készült? - hétköznap 18.00
Ajánló -  Hétköznapi tárgyak, ellenállhatatlan finomságok, dolgok, amikből sok kell, mert sokan vagyunk! Mindennapi és különleges találmányok, amiket használunk és amiket mások használnak! Az első karcolásoktól az utolsó simításokig. Hogyan készült? Hétköznap esténként 18.00 órakor a FEM3-on!
Tovább
Hogyan készült? - hétköznap 18.00
Ajánló -  Amikor legközelebb kezedbe veszel egy földgömböt, felhúzol egy fapapucsot, ránézel egy órára, felszelsz egy túrótortát, megcsodálsz egy díszgyertyát, kávét iszol egy papírpohárból vagy elhajítasz egy bumerángot, már tudni fogod... Hogyan készült? Hétköznap esténként 18.00 órától dupla részekkel a FEM3-on!
Tovább
Hogyan készült? - hétköznap dupla részekkel 17.55
Ajánló -  Otthod és mindennapjaid részei! Működésüket természetesnek veszed! Most azt is megnézheted, Hogyan készült? Hétköznap esténként 17.55-kor dupla részekkel a FEM3-on!
Tovább
Hogyan készült? - hétköznap 17.55
Ajánló -  Ahol a szennyesek már hegyeket alkotnak, ott jól jön a segítség! Nagyszerű eszközök, amelyek igyekeznek megkönnyíteni az életünket! És ha egy nehéz nap után csak arra vágysz, hogy elringasd magad, helyezd magad kényelembe, és nézd meg, mindez Hogyan készült? Hétköznap délutánonként 17.55-kor dupla részekkel a FEM3-on!
Tovább
Hogyan készült? - hétköznap 17.55
Ajánló -  A legnagyobb dolgok is kicsiben kezdik. Némelyek kicsik is maradnak. És lesznek, akik hatalmasra nőnek. Sokáig nem is tudni, mi lesz egy apró fémből, vagy egy darab színes masszából. Nos, a Hogyan készült? megmutatja. Hétköznap esténként 17.55-kor dupla részekkel a FEM3-on!
Tovább
Hogyan készült? - hétköznap 17.55
Ajánló -  Bármi, aminek a létrejöttére csak kíváncsi lehetsz az emberkéz-alkotta tárgyak széles skálájáról, egy érdekfeszítő sorozatban! Hogyan készült? Hétköznap délutánonként 17.55-kor dupla részekkel a FEM3-on!
Tovább
Hogyan készült? - hétköznap 17.55
Ajánló -  Szeretnéd megtudni a thai rizsesdobozok titkát? Vagy hogy hogyan készül egy papíresernyő? Mitől könnyű az ultrakönnyű repülő? S vajon mit rejt a gumibelső? Mindennapi dolgok nem mindennapi történetekkel. Hogyan készült? Hétköznap esténként 17.55-kor dupla részekkel a FEM3-on!
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS