FOGYÓTÚRA
Dumaszínház: Tomi ledumálja a kilókat

Dumaszínházban járt Tomi, hogy levetkőzze gátlásait.

Tomi – bár van beszélőkéje – nem elég magabiztos a kiállása. Mindig is biztatták, hogy menjen el a Dumaszínházba, most összeszedte minden bátorságát, hogy megnevettesse a közönséget. Első lépésként Aranyosi Péterrel beszélgetett, hogy jó tanácsaival felvértezve álljon színpadra.
Közben Szabó László táplálkozás szakértő az elválasztó diétát ajánlja. Ha Tomi a stresszt eddig evéssel oldotta meg, akkor egyen, de kizárólag csak egyfélét. Ezt az úgynevezett elválasztó diétával tudja megtenni. Hozzátette, hogy stressz hatására nagy mennyiségű magnézium távozik a szervezetből, és ezt érdemes pótolni.
Tominak nehezére esik tartani a diétát, bűnbe is esik, viszont a Dumaszínházban nagyot alakít. Kiderül, hogy Tomi sokkal összeszedettebb egy kezdőnél. Inspirálta, hogy a közönség figyelemmel kísérte.

Nézd meg a videót!

Ne csak egészségesen éljünk, legyünk is egészségesek! A műsor főszereplője Tamás - az egyik magyar tematikus csatorna operatőre - igazi profi választott szakmájában, a magánéletben azonban a kilókkal és a párkereséssel egyaránt meggyűlt a baja. A közel harminc éves, vidám, csupaszív srác szinte mindenkit megnevettet sajátos humorával és világlátásával, barátai mindig mindenben számíthatnak rá. Életéből már csak egy csinos hölgy, és a vele együtt meglelt boldogság hiányzik. Úgy véli, ennek legalább 30 kg akadálya van; mackós testalkata nem jön be a csajoknak, a túlsúlyából fakadó egészségügyi problémák pedig komoly következményekkel járhatnak. A változtatásban jó barátja, Ujvári Zoltán Szilveszter, azaz Zola lesz segítségére, aki kezébe veszi a dolgokat és szakemberek segítségével fogyótúrára viszi Tomit.

 


Címkék: diéta   fogyás   teljes adás

2013. október 12. 14:18Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS