RECEPTEK
Tormás csirkemell almával

A FEM3 Café konyhájában Kaldeneker György és lánya, Kaldenker Alexandra készített egy rendhagyó húsvéti finomságot. Próbáld ki Te is!

Hozzávalók: fem3_cafe-menukesz_frame_365.jpg
3 db csirkemell filé
2 db zöld alma2 evőkanál vaj fél csokor újhagyma1 darab torma 3 dl tejszín darált bors, sófél citrom leve fél csokor retek 1 csokor friss petrezselyemzöld

Elkészítés:
Vágjuk a csirkemell filét falatnyi csíkokra. Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel a vajat vagy olívaolajat, majd tegyük bele a csirkehúst. Erős lángon pirítsuk meg. Tegyük hozzá a felcikkezett almát, a felkarikázott újhagymát és a felkarikázott retket. Pirítsuk még együtt egy percig, utána öntsük rá a tejszínt. Ízesítsük sóval, citromlével és darált borssal. A legvégén tegyük bele a lereszelt tormát és az összevágott petrezselyem zöldjét.
Párolt rizzsel kínáljuk.


Címkék: csirke   fem3café_recept   húsvét   recept

2016. március 9. 12:10




 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség