FEM3 CAFÉ
Hármasban karácsonyoznak Feke Pálék

A Rising Star zsűritagja bensőséges hangulatban kedvesével és édesanyjával tölti a szentestét.

Feke Pál gyermekkora óta rajong a karácsonyért és sok férfivel ellentétben még az ünnepeket megelőző készülődést is imádja. A kerti dekorálásból is kiveszi a részét, de a sütést-főzést azért inkább párjára és édesanyjára hagyja. Kicsi kora óta szűk családi körben ünnepel és ez idén sem lesz másként. A szentestét édesanyjával és szerelmével hármasban tölti, másnap pedig vidékre, kedvese szüleihez látogatnak el.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: család   dekoráció   énekes   feke pál   karácsony   ünnep   zene

2014. december 4. 12:04Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS