Falforgatók

Falforgatók (AP)
(2018)
lakberendező- és átalakító műsor (25')

MÁRCIUS 10-TŐL MINDEN SZOMBATON A FEM3 MŰSORÁN

undefined

A Falforgatók egy saját fejlesztésű lakásépítő-lakásfelújító magazinműsor. A műsor hangsúlyai, követve az ingatlanpiaci és építőipari változásokat a felújítás helyett az új építések irányába mozdulnak el. A nézőt biztos kézzel kalauzolja az építkezések világában, hiszen új építkezéseken, felújításokon keresztül mutatja be az egyes munkafázisokat, új technológiákat, műszaki megoldásokat, dizájntrendeket. Küldetésének tekinti a modernitás, a korszerűség, az ökológiai szemlélet népszerűsítését, a tudatos fogyasztói (építtetői) magatartás erősítését. Mindemellett pénzügyi és ingatlanpiaci tanácsot is ad, beszámol a nézők számára elérhető támogatási lehetőségekről. Természetesen nemcsak a belbeccsel, hanem a külcsínnel is foglalkozik, vagyis a női nézőket elsősorban foglalkoztató dizájnnal, lakberendezéssel és komfortmegoldásokkal.


Falforgatók - 2. adás. A Falforgatók új részében Köböl Anita utánajárt, hogyan lehet kihozni a maximumot a kis lakásokból, mindent megtudott az újépítésű ingatlanokról, Müller Attila pedig a környezettudatos és energiahatékony épületgépészet rejtelmeibe vezette be a műsorvezetőt. Később Peller Károly elárulta, hogyan oldotta meg a helyhiányt élete első lakásában, sőt az is kiderült róla, hogy imádja a lakberendezést!

KÖVETKEZŐ ADÁS: MÁRCIUS 24-ÉN, SZOMBATON 9.20-KOR!


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS