ÉN IS KARCSÚ VAGYOK
Hableány is lehetne...

Bernadett tükörbe nézve egy bálnát lát, pedig pontosan tudja, hogy hableány is lehetne. A huszonhét éves medika orvosi tanulmányai miatt tisztában van vele, hogyan kell lefogyni, de kevés erőt érez magában a változáshoz, ezért fordult Lakatos Márkhoz segítségért. Annyira megbízik a stylistban és csapatában, hogy ha Márk azt mondaná neki, hogy a lila haj és rózsaszín miniruha állna neki a legjobban, akkor azt is elhinné neki.

Egy műsor, amely a valóságra épít. Arra, hogy csak az számít, milyen az életmódod, és képes vagy-e gondolkodásodban is átalakulni? Lakatos Márk segítsége ezúttal Dr. Tóth Tamás orvos-fogyókúra specialista. Ők ketten összesen 11 szereplő fogyásának történetét mutatják be hétről hétre. A műsor szereplői első körben nyolc hetet kapnak arra hogy bizonyítsanak, képesek elérni a Tamás által kitűzött - kilókban is mérhető - célt. Akinek sikerül a nyolchetes misszió, további nyolc hétre megkap minden támogatást ahhoz, hogy elnyerje végső, tökéletes alakját.

Nézze újra az Én is karcsú vagyok! videóját!


Címkék: diéta   fogyás   fogyókúra   lakatos márk   táplálkozás

2013. április 29. 13:30Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség