ÉN IS KARCSÚ VAGYOK
Az erősebbik nem küzdelme a kilókkal

A műsor legújabb részében Magyar András személyében az erősebb nem is megmutatja, hogy csak a kitartáson és a következetes edzésen múlik a sikeres fogyókúra. Az orvosi eljárás kiderítette; András szervezete teljesen egészséges, csupán a zsírpárnák szaporodtak fel, így meg is lehetett kezdeni a munkát. Első körben a táplálkozási szokásain változtattak, ennek hatására először történ meg, hogy a kész- és gyorsételek elkötelezett híve elment bevásárolni, zöldségeket... A vastag, bőr alatti zsírpárnák ellen a bevetett speciális kezelés, valamint a felsőtest edzésénél alkalmazott eljárásnak köszönhetően látványosan fogyott. A változások - ahogy az ilyenkor lenni szokott -, a hangulatán és a közérzetén is megmutatkoztak, így amikor a műsor végén a segítők kiértékelték az eredményeket, András már kívül-belül újjászületett.

Egy műsor, amely a valóságra épít. Arra, hogy csak az számít, milyen az életmódod, és képes vagy-e gondolkodásodban is átalakulni? Lakatos Márk segítsége ezúttal Dr. Tóth Tamás orvos-fogyókúra specialista. Ők ketten összesen 11 szereplő fogyásának történetét mutatják be hétről hétre. A műsor szereplői első körben nyolc hetet kapnak arra hogy bizonyítsanak, képesek elérni a Tamás által kitűzött - kilókban is mérhető - célt. Akinek sikerül a nyolchetes misszió, további nyolc hétre megkap minden támogatást ahhoz, hogy elnyerje végső, tökéletes alakját.

Nézze újra az Én is karcsú vagyok! videóját!


Címkék: alakformálás   diéta   fogyás   lakatos márk

2013. április 22. 10:30Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség