ÉN IS KARCSÚ VAGYOK
A boldogság hizlal?

Bozsik Mónika negyvenkét éves, párjával és tizenhárom éves fiával boldogan élnek együtt. Amikor leszokott a cigiről, hirtelen tíz kilót szedett fel, majd a szerelem és az elkényelmesedés miatt még tízet. Párjával együtt főznek, és nagyon szeretnek enni, ami bizony mindkettejük külsején meglátszik. Hat év alatt szép lassan felkúszott rá 15-20 kiló felesleg, amit segítség nélkül már nem tud leadni. Ugyanakkor nem érzi tragédiának a jelenlegi helyzetet, optimista a jövőbeli fogyását illetően.

Egy műsor, amely a valóságra épít. Arra, hogy csak az számít, milyen az életmódod, és képes vagy-e gondolkodásodban is átalakulni? Lakatos Márk segítsége ezúttal Dr. Tóth Tamás orvos-fogyókúra specialista. Ők ketten összesen 11 szereplő fogyásának történetét mutatják be hétről hétre. A műsor szereplői első körben nyolc hetet kapnak arra hogy bizonyítsanak, képesek elérni a Tamás által kitűzött - kilókban is mérhető - célt. Akinek sikerül a nyolchetes misszió, további nyolc hétre megkap minden támogatást ahhoz, hogy elnyerje végső, tökéletes alakját.

Nézze újra az Én is karcsú vagyok! videóját!


Címkék: alakformálás   diéta   étrend   fogyás   fogyókúra   lakatos márk

2013. április 15. 13:58Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség