Nika edzéssel készül az esküvőjére
Cserháti Tamaráék már a...
Nézd vissza a legutóbbi adást!
Cserháti Tamaráék már a lánykérés ideje alatt tervezték a gyermekáldást
Nika edzéssel készül az...
Nézd vissza a legutóbbi adást!
Nézd vissza a legutóbbi adást!
Cserháti Tamaráék már a...
Nika edzéssel készül az...
MŰSORÚJSÁG

17.55Hogyan készült?
18.30Hogyan készült?
19.00A nagy házalakítás
20.00A jövő cukrászai
21.30Véznák kontra Da..
 
TELJES TV MŰSOR


» NYEREMÉNYJÁTÉK
ÉLET-FORMA
Hihetetlen: Béres Alexandra diszlexiából gyógyult ki a sport segítségével
A fitneszedző gyerekkorában diszlexiás volt, amit akkoriban délutáni olvasással próbáltak gyógyítani. Csak később jött rá, hogy a sport rengeteget segített a kezelésben. Alexandra ráadásul elmondta, hogy emellett kancsal is volt, nem volt térlátása, de szerencsére ez nem akadályozta abban, hogy ritmikus sportgimnasztikára járjon.
Tovább
Nem gondolnád, milyen sportot űz Janicsák Veca!
Az énekesnő édesapja cselgáncsozott, így ő maga is már gyerekként megszerette a küzdősportokat. Korábban kipróbálta az aikidót, de végül a zen bu kan kempo mellett döntött. Veca kislánya, Emma születése után is visszatért az edzésekhez, hetente kétszer jár a dodzsóba.
Tovább
Élet-Forma Janicsák Vecával és Béres Alexandrával - vasárnap 19.00
Ajánló -  Az Élet-Forma eheti adásában Janicsák Veca harcolni fog. A fitness királynő Béres Alexandra pedig tuti mozgástippeket mutat be. Élet-Forma: vasárnap este 19.00 órától a FEM3-on!
Tovább
Váczi Gergő a műtétjéről: Benne volt a pakliban, hogy egy ilyen sérülés elő fog fordulni
A Magellán műsorvezetőjét karácsony előtt két nappal műtötték meg porcleválás miatt. Szerencséjére előre megbeszélt időpontban tudták elvégezni a beavatkozást, mivel nem voltak korábban komolyabb tünetei. Elmondta, hogy örül, hogy eddig elkerülték a sérülések, de éppen ezért egy idő után már várható volt.
Tovább
Zsédának egy véletlen baleset miatt ferdült el az orra
Az énekesnőt korábban egy színházi jelenet közben vágta véletlenül orrba egykori kollégája, Huszár Zsolt. Az ütéstől elferdült az orra. Zséda elárulta, hogy azóta trükköznie kell a kamerában.
Tovább
Élet-Forma Zsédával és Váczi Gergővel - vasárnap 20.00
Ajánló - Az Élet-Forma e heti adásából kiderül, hogy a gyönyörű énekesnő Zséda, hogyan tartja magát formában. A TV2 arca, Váczi Gergő pedig a térdműtétje utáni gyógytornáról mesél.  
Tovább
Gubás Gabi: Azt gondoltam, hogy talán sosem fogok tudni gyereket szülni
A színésznő korábban egy előadás közben zuhant le egy asztalról, ráesett a hátára, majd a kőpadlóba csapódott. Ezek után egy ideig fájdalmai voltak, még az is kétséges volt számára, hogy nézhet-e anyai örömök elé. Ebben a nehéz helyzetben találkozott a leendő férjével, akikkel két gyermeket nevelnek.
Tovább
Illés Fanni csalódott, 4 hónapig nem ment a medencébe a paralimpia után
A paralimpikon úszónak akkora csalódást okozott, hogy a riói olimpián lemaradt a dobogóról, hogy 4 hónapig nem is ment bele a medencébe. Attól tart, hogy azok, akik bíztak benne, szintén csalódottak, de elárulta, hogy sokkal jobban szereti ezt a sportot, hogy feladja. Fanni még 8 évet szán az olimpiai éremre.
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS