Nika edzéssel készül az esküvőjére
Cserháti Tamaráék már a...
Nézd vissza a legutóbbi adást!
Cserháti Tamaráék már a lánykérés ideje alatt tervezték a gyermekáldást
Nika edzéssel készül az...
Nézd vissza a legutóbbi adást!
Nézd vissza a legutóbbi adást!
Cserháti Tamaráék már a...
Nika edzéssel készül az...
MŰSORÚJSÁG

17.55Hogyan készült?
18.30Hogyan készült?
19.00A nagy házalakítás
20.00A jövő cukrászai
21.30Véznák kontra Da..
 
TELJES TV MŰSOR


» NYEREMÉNYJÁTÉK
ÉLET-FORMA
Ezért tiltották ki Danny Blue-t a magyar kaszinókból
Az ország legnépszerűbb mentalistáját kitiltották az összes itthoni kaszinóból, szerencsére a kerékpárboltokból nem, így nemrég vett egy túrabiciklit, és ha teheti, akár minden nap vasparipára pattan. Fontos számára a fittség, hiszen úgy gondolja, hogy ez hatással van az elméjére is. Éppen ezért mindent elkövet annak érdekében, hogy a lehető legegészségesebb ételek kerüljenek a tányérjára, és mindig jusson elég ideje a testmozgásra.
Tovább
Szandit a lovasbalesete sem tántorítja el a rendszeres mozgástól
Az énekesnőt nem tántorította el a sportoktól az sem, hogy tizenévesen lovasbalesetet szenvedett. Gyermekei születése után ismét az edzések mezejére lépett. Elhatározta, hogy nem szeretne túlontúl elkényelmesedni, és figyelni fog az alakjára, ezért pedig mindent meg is tett, és tesz a mai napig.
Tovább
Élet-Forma - vasárnap 19.00
Az Élet-Formában Szandi elmeséli, hogy sport terén sem a szélsőségek híve. A mentalista Danny Blue pedig kerékpárra pattan a lelki egészséges érdekében is. 
Tovább
Gregor Bernadett a genetikának köszönheti tökéletes alakját?
A színművésznőről sokan azt gondolják, hogy rengeteg időt tölt az edzőteremben, pedig ez nincs így. Bernadett inkább a helyes táplálkozás híve, és mindent megtesz annak érdekében, hogy két színházi próba közt is legyen ideje valami egészségeset enni.
Tovább
Ezért kezdett életmódváltásba Oláh Gergő
Az énekesnek számos elfoglaltsága miatt nincs könnyű dolga, ám most úgy döntött, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy fitt maradjon és már az egészséges táplálkozást se veszi félvállról. 
Tovább
Gregor Bernadett elárulja bőrápolási titkait - Élet-Forma - vasárnap 19.00
Gregor Bernadett elárulja, hogy hogyan ápolja a bőrét és a haját, Oláh Gergő pedig életmódváltásáról mesél.
Tovább
Fresh Andi alaposan megizzasztja az edzőjét
Az énekesnő 30 éves kora után döntött úgy, hogy életmódot vált, és rendszeresen sportolni kezd. Talán ő maga sem gondolt arra, hogy milyen komoly kihívás elé állítja azt az embert, akit személyi edzőjéül választ majd.
Tovább
Kökény Attila:˝fogyni kell, ez együtt jár a sztársággal˝
Az énekes hét éve tartja azt a súlyt, amit korábban komoly diétával szerzett meg. Hogy mi áll a sikere mögött, az a videóból kiderül!
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS