Nika edzéssel készül az esküvőjére
Cserháti Tamaráék már a...
Nézd vissza a legutóbbi adást!
Cserháti Tamaráék már a lánykérés ideje alatt tervezték a gyermekáldást
Nika edzéssel készül az...
Nézd vissza a legutóbbi adást!
Nézd vissza a legutóbbi adást!
Cserháti Tamaráék már a...
Nika edzéssel készül az...
MŰSORÚJSÁG

17.55Hogyan készült?
18.30Hogyan készült?
19.00A nagy házalakítás
20.00A jövő cukrászai
21.30Véznák kontra Da..
 
TELJES TV MŰSOR


» NYEREMÉNYJÁTÉK
ÉLET-FORMA
Élet-Forma - vasárnap 19.00
Az Élet - Forma  műsorában ezúttal a szépséges modell, Nagy Réka osztja meg bőrápolási rutinját, Fresh Wiki pedig szépen kerekedő pocakját mutatja meg a nézőknek.
Tovább
Vásáry Andréhoz házhoz jár a jógatanár
A szoprán pár éve került kapcsolatba a jógával, pont akkor mikor az ismeretséggel járó terheket egyre nehezebben viselte. Végül ebben a mozgásformában találta meg azt a pluszt, ami mentálisan is feltölti. A munka mellett nem mindig jut ideje a csoportos órákra, így oktatója sokszor házhoz jön, hogy segítsen az énekesnek egy-egy fellépés előtt relaxálni.
Tovább
Simon Kornél a ketogén diéta híve
A sok munka mellett, nehéz odafigyelni a helyes táplálkozásra, így a színészre is könnyedén kúszott fel egy kisebb felesleg. 105 kilós volt mikor úgy gondolta, hogy most már elég és szeretne megszabadulni a plusz kilóktól, így talált rá a ketogén alapú diétára, amivel bár az elején meggyűlt a baja, mára már sikerült túllendülnie a kezdeti nehézségeken.
Tovább
Szögeczki Ági kóladióval fogyott közel 10 kilót
Ágica már minden lehetséges diétát kipróbált, de egyiknél sem érezte azt a fajta áttörést, amit várt. Majd egyik barátjának köszönhetően megismerte a kóladiót, aminek segítségével ma már közel 10 kilóval kevesebbet mutat a mérleg. Az egykori valóságshow hősnő tudja, hogy a fogyókúra önmagában nem elég, éppen ezért elkezdett rendszeresen sportolni is, mert szeretne nyárra még jobb formában lenni.
Tovább
Simon Kornél elárulja: miért kellett leadnia több, mint tíz kilót - vasárnap 19.00
Simon Kornél a fogyásáról beszél, Vásáry André pedig jógázik. Szögeczki Ági őszintén beszél arról, hogyan fogyott le és miért.
Tovább
Ezért lett futballedző Hevesi Tamás
A csíkos napernyő énekese és a labdarúgás kapcsolata elég szorosnak mondható. Tamás annyira komolyan gondolta azt, hogy ő bizony az edzői pályára lép majd, hogy még papírt is szerzett róla. Az egyik legeredményesebb magyar labdarúgó egyesület is az ő nevéhez köthető, ugyanis ő hozta létre a Ferencváros női szakosztályát.
Tovább
Sugár Bertalan boldog, hogy rátalált a jógára
Az egykori popénekes környezete unszolására lépett a jógaoktatói pályára, és úgy érzi végre teljes az élete. Sokkal szabadabban és teljesebben él, mint korábban, és már nincs meg benne az a fajta megfelelési vágy, ami sok-sok ezelőtt még mindennapjai része volt.
Tovább
Élet - Forma - vasárnap 19.00
Az Élet-Formából kiderül, hogy miért lett Hevesi Tamásból profi labdarúgó-edző. Sugár Bertalan pedig elárulja, hogy miért lépett a jóga útjára.
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS