Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Győrfi Pálnak a futás jelenti az igazi kikapcsolódást
Gondoltad volna, hogy ennyit hízott...
játssz és nyerj az élet-formával!
Gondoltad volna, hogy ennyit hízott Konkoly Ági a terhessége alatt?
Győrfi Pálnak a futás jelenti az...
játssz és nyerj az élet-formával!
játssz és nyerj az élet-formával!
Gondoltad volna, hogy ennyit hízott...
Győrfi Pálnak a futás jelenti az...
MŰSORÚJSÁG

05.00Shopping Királynők
05.50Antonio megjavít..
06.20Pilates TV
06.50ZEN - Stresszmen..
TELJES TV MŰSOR


» NYEREMÉNYJÁTÉK
ÉLET-FORMA
Rakonczai Viktor felmenője minden idők egyik legnagyobb magyar sportolója
A zeneszerző elárulta, az egész családja nagyon sportos, ráadásul a nagymamája testvére egy háromszoros olimpiai bajnok... Hogy ki ő, kiderül a videóból.
Tovább
Kulcsár Edinát nagyon meglepte Sarka Kata felkérése
Új szerepkörben, Sarka Kata műsorvezető váltótársaként láthatják a nézők a FEM3-on futó Élet-Forma magazinban Kulcsár Edinát. Az egykori szépségkirálynő az Aktívban nagyon megszerette a műsorvezetést, és várta már az új kihívásokat. Amikor viszont Sarka Kata telefonon felhívta, nem gondolta volna, hogy emiatt keresi őt…
Tovább
Élet-Forma Miló Vikivel és Rakonczai Viktorral - vasárnap 19.00
Ajánló -  Az Élet-Forma e heti adásából kiderül, hogy Miló Viki miért tudott eljutni a csúcsra a ringben. A zeneszerző Rakonczai Viktor pedig elárulja: nincs élet tenisz nélkül. Élet-Forma: vasárnap este 19.00 órakor a FEM3-on!
Tovább
Sütő Enikőnek többen gratuláltak, hogy jön a baba
Volt, hogy a manöken hat évre visszavonult, ebben az időszakban szinte nem is nézett tükörbe. Mivel bő ruhákban járt, többen is gratuláltak neki a várandósságához, de mint kiderült, nem volt terhes. Egy barátja hívta fel a figyelmét arra, hogy felszedett néhány kilót, ezek után úgy érezte, hogy nem engedheti meg, hogy nem fordít figyelmet önmagára.
Tovább
Apáti Bence: Az ember már nem nagyon tervezget, hanem a túlélésre játszik
A balettművész elmondta, hogy mivel párjával, Leával napi 8-10 órát próbálnak, hazaérve már nem tervezgetnek, hanem a ˝túlélésre játszanak˝, és arra, hogy egészségesek maradjanak. Elárulta azt is, hogy párja szoktatta hozzá az egészséges életmódhoz, és erős kontrollként működik a mindennapokban.
Tovább
Élet-Forma Sütő Enikővel és Apáti Bencével - vasárnap 19.00
Ajánló - Az Élet-Forma eheti adásából kiderül, hogy a topmodellek nagyasszonya, Sütő Enikő hogyan tartja magát formában. Az is kiderül, hogy a balettművész Apáti Bence, hogyan teljesít a konyhában. 
Tovább
Csonka András azért edz, hogy hízzon
A színpadi szerepeihez kell az erőnlét az színésznek, de nemcsak emiatt jár edzőterembe: mindig is sovány volt, 30 éves kora után döntött úgy, hogy szeretne némi izmot építeni. Nagyon könnyen veszít a súlyából, ezért örül, hogy most pár kilóval többet nyom, mint korábban.
Tovább
Laky Zsuzsi: ˝nem jófejség˝ összehasonlítani a mai fotókat a 10 évvel korábbiakkal˝
A szépségkirálynő hatéves kora óta sportol. Azt szokták mondani, mindenkinek arra jut ideje, amire hagy, szerinte ez gyereknevelés mellett nem teljesen igaz. Pár éve megtörtént, hogy összehasonlították az akkori fotóit a 19 éves korában készültekkel - úgy fogalmazott, ez nem jófejség, két gyerek után természetes, hogy az ember teste átalakul. Azt mondta, szerencsés, mert aktív fitneszversenyzőként sem kellett diétáznia, a mértéktartásra esküszik.
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség