Nika edzéssel készül az esküvőjére
Cserháti Tamaráék már a...
Nézd vissza a legutóbbi adást!
Cserháti Tamaráék már a lánykérés ideje alatt tervezték a gyermekáldást
Nika edzéssel készül az...
Nézd vissza a legutóbbi adást!
Nézd vissza a legutóbbi adást!
Cserháti Tamaráék már a...
Nika edzéssel készül az...
MŰSORÚJSÁG

17.55Hogyan készült?
18.30Hogyan készült?
19.00A nagy házalakítás
20.00A jövő cukrászai
21.30Véznák kontra Da..
 
TELJES TV MŰSOR


» NYEREMÉNYJÁTÉK
ÉLET-FORMA
Dukai Regina: Amikor belenézek a tükörbe, nagyon sok esetben nem vagyok elégedett magammal
Az énekesnő őszintén mesélt arról, hogy mai napig küzd az önbizalomhiánnyal. Anyukájától és barátaitól rengeteg olyan könyvet kapott, ami ennek kezeléséről szól. Regina azt is elárulta, hogy napi szinten dolgozik azért, hogy az önbizalmát növelje, és sokszor hagy magának otthon kedves kis üzeneteket, hogy reggel pozitív megerősítéssel induljon a napja. 
Tovább
Dobó Ági nem volt felkészülve az anyaság árnyoldalaira
Dobó Ági szépségkirálynő, blogger az anyaság örömeiről is nehézségeiről mesélt az Élet-Forma adásában. Elmondta, hogy két gyerek mellett nehéz saját magára is időt fordítania, de rengeteg segítséget kap édesanyjától. Anno a bloggerkedést azért kezdte el, mert olyan nehézségekkel találta szemben magát, amire nem volt felkészülve és mindenki csak az anyaság jó oldaláról mesélt, ő pedig úgy gondolta, ideje tollat ragadnia és kiadni magából a negatívumokat.
Tovább
Élet-Forma - vasárnap 19.00
Ajánló - Az Élet-Forma eheti adásából kiderül Dukai Regina titkos fegyvere a rosszkedv ellen. Dobó Ági szépségkirálynő és blogger pedig az anyaság kihívásairól mesél. Élet-Forma: vasárnap este 19.00 órakor a FEM3-on! 
Tovább
Gondoltad volna, hogy ennyit hízott Konkoly Ági a terhessége alatt?
Az egykori szépségkirálynőnek a sport gyerekkora óta fontos szerepet tölt be az életében. Ági a terhessége alatt felszedett pár kilót, de mindennek ma már nyoma sincs. Ebben pedig jelentős szerepe volt annak, hogy várandóssága alatt sem mondott le a mozgásról: kismama tornára járt. Zoé születése után 9 hónappal kezdett el ismét intenzíven sportolni, így ma már heti 4-5 alkalommal biztos, hogy elmegy futni.
Tovább
Győrfi Pálnak a futás jelenti az igazi kikapcsolódást
Az ország legismertebb mentőse egy percet sem unatkozik, hiszen nem csak a családi elfoglaltsága igényel 24 órát, hanem a munkája is. Ebben a szoros napirendben is megpróbál időt szánni a futásra – ami immáron egy éve az élete része – és minden második nap lefut egy szigetkört. Győrfi Pál futás közben tud a leginkább kikapcsolni, egyedül lenni, és átgondolni azokat a dolgokat, amikre otthon, vagy a munkában nem lenne ideje.
Tovább
Élet-Forma - vasárnap 19.00
Győrfi Pál futócipőt húz. Konkoly Ági pedig arról beszél, hogy édesanyaként hogyan tudja tökéletes formáját tartani.
Tovább
Fresh Wiki fekete pontot kapott orvosától a plusz kilói miatt
Az énekesnő nem mondaná magát kimondottan kívánósnak, az elmúlt hetekben szimplán csak mindenevő lett. Aminek meg is van a látszata – az orvosa szerint legalábbis – , aki nem annyira örült a felszedett kilóknak, így Wiki most megpróbál kicsit jobban odafigyelni arra, hogy mit eszik majd. Bár régen sokat mozgott, amióta babát vár inkább csak nagyokat sétál, de tervei közt szerepel a kismama torna is.
Tovább
Nagy Réka a tudatos táplálkozással is figyel bőre egészségére
A gyönyörű műsorvezető-modell fontosnak tartja azt, hogy ne csak kívülről, hanem belülről is táplálja bőrét. A megfelelő mennyiségű vízfogyasztás mellett, pedig megpróbál minél egészségesebben táplálkozni. Szeret mindenre figyelni, így természetesnek tartja, hogy egy-egy forgatás előtt úgy ül le a sminkeshez, hogy a bőre rendben van.
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS