Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Győrfi Pálnak a futás jelenti az igazi kikapcsolódást
Gondoltad volna, hogy ennyit hízott...
játssz és nyerj az élet-formával!
Gondoltad volna, hogy ennyit hízott Konkoly Ági a terhessége alatt?
Győrfi Pálnak a futás jelenti az...
játssz és nyerj az élet-formával!
játssz és nyerj az élet-formával!
Gondoltad volna, hogy ennyit hízott...
Győrfi Pálnak a futás jelenti az...
MŰSORÚJSÁG

05.00Shopping Királynők
05.50Antonio megjavít..
06.20Pilates TV
06.50ZEN - Stresszmen..
TELJES TV MŰSOR


» NYEREMÉNYJÁTÉK
ÉLET-FORMA
Váczi Gergő a műtétjéről: Benne volt a pakliban, hogy egy ilyen sérülés elő fog fordulni
A Magellán műsorvezetőjét karácsony előtt két nappal műtötték meg porcleválás miatt. Szerencséjére előre megbeszélt időpontban tudták elvégezni a beavatkozást, mivel nem voltak korábban komolyabb tünetei. Elmondta, hogy örül, hogy eddig elkerülték a sérülések, de éppen ezért egy idő után már várható volt.
Tovább
Zsédának egy véletlen baleset miatt ferdült el az orra
Az énekesnőt korábban egy színházi jelenet közben vágta véletlenül orrba egykori kollégája, Huszár Zsolt. Az ütéstől elferdült az orra. Zséda elárulta, hogy azóta trükköznie kell a kamerában.
Tovább
Élet-Forma Zsédával és Váczi Gergővel - vasárnap 20.00
Ajánló - Az Élet-Forma e heti adásából kiderül, hogy a gyönyörű énekesnő Zséda, hogyan tartja magát formában. A TV2 arca, Váczi Gergő pedig a térdműtétje utáni gyógytornáról mesél.  
Tovább
Gubás Gabi: Azt gondoltam, hogy talán sosem fogok tudni gyereket szülni
A színésznő korábban egy előadás közben zuhant le egy asztalról, ráesett a hátára, majd a kőpadlóba csapódott. Ezek után egy ideig fájdalmai voltak, még az is kétséges volt számára, hogy nézhet-e anyai örömök elé. Ebben a nehéz helyzetben találkozott a leendő férjével, akikkel két gyermeket nevelnek.
Tovább
Illés Fanni csalódott, 4 hónapig nem ment a medencébe a paralimpia után
A paralimpikon úszónak akkora csalódást okozott, hogy a riói olimpián lemaradt a dobogóról, hogy 4 hónapig nem is ment bele a medencébe. Attól tart, hogy azok, akik bíztak benne, szintén csalódottak, de elárulta, hogy sokkal jobban szereti ezt a sportot, hogy feladja. Fanni még 8 évet szán az olimpiai éremre.
Tovább
Élet-Forma - 19. adás - 2017.03.05.
Gubás Gabi elmesélte, hogy milyen módszereket alkalmaz, hogy fitt és egészséges maradjon, valamint egy súlyos balesetéről is beszélt. Illés Fanni paralimpikon pedig a viálgverseny utáni csalódottságáról vallott.
Tovább
Élet-Forma Gubás Gabival és Illés Fannival - vasárnap 19.00
Ajánló - Az Élet-Forma e heti adásából kiderül, hogy a szép színésznő, Gubás Gabi miért hisz a természetes életmódban. A paralimpikon Illés Fanni pedig riói élményeiről mesél. 
Tovább
Miló Viki bokszolóként kevesebbet keresett a férfitársainál
Miló Viki elárulta, meg lehet-e élni a profi ökölvívásból Magyarországon. Kiderült, nőként kevesebb volt a bevétele, mint a férfi bokszolóknak.
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség