Nika edzéssel készül az esküvőjére
Cserháti Tamaráék már a...
Nézd vissza a legutóbbi adást!
Cserháti Tamaráék már a lánykérés ideje alatt tervezték a gyermekáldást
Nika edzéssel készül az...
Nézd vissza a legutóbbi adást!
Nézd vissza a legutóbbi adást!
Cserháti Tamaráék már a...
Nika edzéssel készül az...
MŰSORÚJSÁG

17.55Hogyan készült?
18.30Hogyan készült?
19.00A nagy házalakítás
20.00A jövő cukrászai
21.30Véznák kontra Da..
 
TELJES TV MŰSOR


» NYEREMÉNYJÁTÉK
ÉLET-FORMA
Czippán Anett ezt a hibát nem szeretné elkövetni második terhességénél
A FEM3 Café műsorvezetője elárulta, első terhességénél szinte minden gyereknevelésről szóló könyvet elolvasott, azonban megfogadta most másképp tesz, hogy miért, az a videóból kiderül!
Tovább
Horváth Éva édességfüggő lett terhessége alatt? - vasárnap 19.00
 Az Élet-Forma e heti adásában Horváth Éva babakocsival és kisfiával indul futni. Czippán Anett pedig a gyermekvárás örömeiről és kihívásairól mesél. Élet-Forma: vasárnap este 19.00 órakor a FEM3-on!
Tovább
Tolvai Renit párja is motiválja a rendszeres sportolásban
A csinos énekesnő életmódváltásában nagy szerepet játszott kedvese, Kállay-Saunders András is. Elmondta, ha párja nem lenne sportos, valószínűleg ő sem tudná tartani a heti többszöri edzést.
Tovább
Ada: ˝Allergiás vagyok a Balatonra...˝
Pintér Adrienn nevetve mesélt különös betegségéről, amiről sokáig nem tudtak mit mondani neki az orvosok. Eleinte kozmetikumokra gyanakodtak, míg kiderült, hogy allergiás a vízre...
Tovább
Élet-Forma - vasárnap 19.00
Ajánló - Az Élet-Forma eheti adásából kiderül, hogy Ada miért lett személyi edző. Tolvai Renáta pedig infrabiciklin égeti a zsírt. Élet-Forma: vasárnap este 19.00 órakor a FEM3-on!
Tovább
Berki Krisztián 1 millióért vállal motivációs előadásokat?
A műsorvezető elmondása szerint személyiségével képes motiválni embereket, így Kulcsár Edinának is szívesen adna pár tuti tanácsot. Viccelődve elárulta, hogy mennyiért is vállalná az oktatást.
Tovább
Kiderült, Pintér Tibor beceneve miért Tenya
Kulcsár Edina kérdésére Pintér Tibor elárulta, hogy miért is lett Tenya a beceneve. A történet egészen az egyetemig nyúlik vissza és a Jóban Rosszban sztárjának, Gazdag Tibornak is köze van hozzá...
Tovább
Élet-Forma - vasárnap 19.00
Az Élet-Forma eheti adásában Berki Krisztián a testépítő szenvedélyéről mesél. Pintér Tibor pedig beavat a lovaglás rejtelmeibe. Élet-Forma: vasárnap este 19.00 órakor a FEM3-on!
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS