Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Győrfi Pálnak a futás jelenti az igazi kikapcsolódást
Gondoltad volna, hogy ennyit hízott...
játssz és nyerj az élet-formával!
Gondoltad volna, hogy ennyit hízott Konkoly Ági a terhessége alatt?
Győrfi Pálnak a futás jelenti az...
játssz és nyerj az élet-formával!
játssz és nyerj az élet-formával!
Gondoltad volna, hogy ennyit hízott...
Győrfi Pálnak a futás jelenti az...
MŰSORÚJSÁG

05.00Shopping Királynők
05.50Antonio megjavít..
06.20Pilates TV
06.50ZEN - Stresszmen..
TELJES TV MŰSOR


» NYEREMÉNYJÁTÉK
ÉLET-FORMA
Szögeczki Ági kóladióval fogyott közel 10 kilót
Ágica már minden lehetséges diétát kipróbált, de egyiknél sem érezte azt a fajta áttörést, amit várt. Majd egyik barátjának köszönhetően megismerte a kóladiót, aminek segítségével ma már közel 10 kilóval kevesebbet mutat a mérleg. Az egykori valóságshow hősnő tudja, hogy a fogyókúra önmagában nem elég, éppen ezért elkezdett rendszeresen sportolni is, mert szeretne nyárra még jobb formában lenni.
Tovább
Simon Kornél elárulja: miért kellett leadnia több, mint tíz kilót - vasárnap 19.00
Simon Kornél a fogyásáról beszél, Vásáry André pedig jógázik. Szögeczki Ági őszintén beszél arról, hogyan fogyott le és miért.
Tovább
Ezért lett futballedző Hevesi Tamás
A csíkos napernyő énekese és a labdarúgás kapcsolata elég szorosnak mondható. Tamás annyira komolyan gondolta azt, hogy ő bizony az edzői pályára lép majd, hogy még papírt is szerzett róla. Az egyik legeredményesebb magyar labdarúgó egyesület is az ő nevéhez köthető, ugyanis ő hozta létre a Ferencváros női szakosztályát.
Tovább
Sugár Bertalan boldog, hogy rátalált a jógára
Az egykori popénekes környezete unszolására lépett a jógaoktatói pályára, és úgy érzi végre teljes az élete. Sokkal szabadabban és teljesebben él, mint korábban, és már nincs meg benne az a fajta megfelelési vágy, ami sok-sok ezelőtt még mindennapjai része volt.
Tovább
Élet - Forma - vasárnap 19.00
Az Élet-Formából kiderül, hogy miért lett Hevesi Tamásból profi labdarúgó-edző. Sugár Bertalan pedig elárulja, hogy miért lépett a jóga útjára.
Tovább
Ezért tiltották ki Danny Blue-t a magyar kaszinókból
Az ország legnépszerűbb mentalistáját kitiltották az összes itthoni kaszinóból, szerencsére a kerékpárboltokból nem, így nemrég vett egy túrabiciklit, és ha teheti, akár minden nap vasparipára pattan. Fontos számára a fittség, hiszen úgy gondolja, hogy ez hatással van az elméjére is. Éppen ezért mindent elkövet annak érdekében, hogy a lehető legegészségesebb ételek kerüljenek a tányérjára, és mindig jusson elég ideje a testmozgásra.
Tovább
Szandit a lovasbalesete sem tántorítja el a rendszeres mozgástól
Az énekesnőt nem tántorította el a sportoktól az sem, hogy tizenévesen lovasbalesetet szenvedett. Gyermekei születése után ismét az edzések mezejére lépett. Elhatározta, hogy nem szeretne túlontúl elkényelmesedni, és figyelni fog az alakjára, ezért pedig mindent meg is tett, és tesz a mai napig.
Tovább
Élet-Forma - vasárnap 19.00
Az Élet-Formában Szandi elmeséli, hogy sport terén sem a szélsőségek híve. A mentalista Danny Blue pedig kerékpárra pattan a lelki egészséges érdekében is. 
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség