Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Nagy Réka a tudatos táplálkozással is figyel bőre egészségére
Fresh Wiki fekete pontot kapott...
játssz és nyerj az élet-formával!
Fresh Wiki fekete pontot kapott orvosától a plusz kilói miatt
Nagy Réka a tudatos...
játssz és nyerj az élet-formával!
játssz és nyerj az élet-formával!
Fresh Wiki fekete pontot kapott...
Nagy Réka a tudatos...
MŰSORÚJSÁG

15.00Shopping Királynők
16.05Joshi, a legjobb..
16.40Fitness bárhol
17.20Fitness bárhol
18.00GETAWAY- Viszlát..
TELJES TV MŰSOR


» NYEREMÉNYJÁTÉK
ÉLET-FORMA
Élet-Forma - vasárnap 19.00
Győrfi Pál futócipőt húz. Konkoly Ági pedig arról beszél, hogy édesanyaként hogyan tudja tökéletes formáját tartani.
Tovább
Fresh Wiki fekete pontot kapott orvosától a plusz kilói miatt
Az énekesnő nem mondaná magát kimondottan kívánósnak, az elmúlt hetekben szimplán csak mindenevő lett. Aminek meg is van a látszata – az orvosa szerint legalábbis – , aki nem annyira örült a felszedett kilóknak, így Wiki most megpróbál kicsit jobban odafigyelni arra, hogy mit eszik majd. Bár régen sokat mozgott, amióta babát vár inkább csak nagyokat sétál, de tervei közt szerepel a kismama torna is.
Tovább
Nagy Réka a tudatos táplálkozással is figyel bőre egészségére
A gyönyörű műsorvezető-modell fontosnak tartja azt, hogy ne csak kívülről, hanem belülről is táplálja bőrét. A megfelelő mennyiségű vízfogyasztás mellett, pedig megpróbál minél egészségesebben táplálkozni. Szeret mindenre figyelni, így természetesnek tartja, hogy egy-egy forgatás előtt úgy ül le a sminkeshez, hogy a bőre rendben van.
Tovább
Élet-Forma - 30. adás - 2017.05.21.
Nagy Réka a tudatos táplálkozás híve, és mindig megpróbál figyelni arra, hogy a mi kerül a tányérjára. Bár nincs nehéz dolga, hiszen az egyik diplomáját táplálkozástudományból szerezte. Az Élet-Formában tanácsokat adott Fresh Wikinek arra vonatkozólag, hogy milyen ételek közül érdemes válogatnia várandóssága alatt. Az énekesnő egyébként nem mond nemet a finomabb falatoknak sem, és bár ő jól érzi magát a bőrében, azért már kacérkodik a kismama torna gondolatával. Babér Balázs pedig a 2017-es körömtrendekről mesélt.
Tovább
Élet-Forma - vasárnap 19.00
Az Élet - Forma  műsorában ezúttal a szépséges modell, Nagy Réka osztja meg bőrápolási rutinját, Fresh Wiki pedig szépen kerekedő pocakját mutatja meg a nézőknek.
Tovább
Vásáry Andréhoz házhoz jár a jógatanár
A szoprán pár éve került kapcsolatba a jógával, pont akkor mikor az ismeretséggel járó terheket egyre nehezebben viselte. Végül ebben a mozgásformában találta meg azt a pluszt, ami mentálisan is feltölti. A munka mellett nem mindig jut ideje a csoportos órákra, így oktatója sokszor házhoz jön, hogy segítsen az énekesnek egy-egy fellépés előtt relaxálni.
Tovább
Simon Kornél a ketogén diéta híve
A sok munka mellett, nehéz odafigyelni a helyes táplálkozásra, így a színészre is könnyedén kúszott fel egy kisebb felesleg. 105 kilós volt mikor úgy gondolta, hogy most már elég és szeretne megszabadulni a plusz kilóktól, így talált rá a ketogén alapú diétára, amivel bár az elején meggyűlt a baja, mára már sikerült túllendülnie a kezdeti nehézségeken.
Tovább
Szögeczki Ági kóladióval fogyott közel 10 kilót
Ágica már minden lehetséges diétát kipróbált, de egyiknél sem érezte azt a fajta áttörést, amit várt. Majd egyik barátjának köszönhetően megismerte a kóladiót, aminek segítségével ma már közel 10 kilóval kevesebbet mutat a mérleg. Az egykori valóságshow hősnő tudja, hogy a fogyókúra önmagában nem elég, éppen ezért elkezdett rendszeresen sportolni is, mert szeretne nyárra még jobb formában lenni.
Tovább
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő oldal » | utolsó oldal »


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség