Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Babavilág
Besenczi Árpád és családja a Babavilágban - szombat 8.10
Ajánló - A Babavilág jótékony hatást gyakorol a magzatokra, méghozzá a komolyzene segítségével. Megismerhetitek Besenczi Árpád feleségét, aki aktív képviselője és szószólója az anyatejes táplálás fontosságának.  
Babavilág - szombat 8.10
Ajánló - A párkapcsolatot megviselheti a baba érkezése. Hogy ne csak szülők, hanem házastársak is legyünk, arra érdemes időt, energiát fordítani. A Babavilágból kiderül, hogy ez hogyan lehetséges. Babavilág szombaton 8.10-kor a FEM3-on!
Kerényi Miklós és Dancs Annamari elárulták babájuk nevét
Dancs Annamari reméli, hogy kisfia nyugodt természetű lesz, és a próbák alatt apósa könnyedén vigyáz majd rá az irodájában. Elárulták, hogy bár a baba második neve még kérdéses, egy biztos: a nagypapája és apukája után őt is Kerényi Miklósnak fogják hívni.
Babavilág Varga Danival és Kerényi Miklóssal - szombat 8.25
Ajánló -  A karácsonyi Babavilágban megismerhetitek az olimpiai bajnok vízipólós Varga Dani 10 évvel fiatalabb feleségét, Évát, aki 16 éves volt, mikor megismerkedett a vízilabdázóval. Ma már egy tündéri szőke kisfiú, Milán boldog szülei. A Kerényi família is mindent elárul a mini Keróról. A nagypapa azt is elmeséli, hogyan választanak nevet a legifjabb operettsztárnak. Tartsatok a Babavilággal szombaton 8.25-kor a FEM3-on!
10 éves a Babavilág - szülinapi adás sztárokkal - szombat 8.30
Ajánló -  A Babavilág tizedik szülinapi adásában Kovácsovics Fruzsina, Balássy Betty, Varga Feri, Kozma Orsi, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, valamint Mihályi Réka énekel. A színpadon sztárházaspárok csapnak össze gyerekjátékos vetélkedőn. Lesz még zenekuckó, Ricsi bohóc, és persze ünnepi torta is!
Baby Gabi szülése során majdnem komplikációk adódtak
Baby Gabi két kisfiával érkezett a Babavilágba. Az énekesnő elmondta, az ikrek hat óra alatt természetes úton születtek meg, azonban az egyik gyermekkel volt egy kis probléma, mert kezét előrenyújtva szeretett volna világra jönni. Az újdonsült anyuka azt is elárulta, amikor nyűgösek az ikrek, akkor zenét tesz be nekik.
Som-Balogh Edina régi álma hamarosan beteljesül
A Babavilág vendége Som-Balogh Edina és családja volt. A színésznő elárulta, most második gyermekét várja, és a fogantatás pillanatában már rögtön tudta, hogy megfogant gyermeke. Edina elmondta, párjával kislányt várnak, amely régi nagy álma volt.
Babavilág Som-Balogh Edinával és Baby Gabival - szombat 8.30
Ajánló - Som-Balogh Edina második gyermekével várandós. A népszerű szépség elárulja, mi segítette át korábbi várandóssága tragédiáján. Baby Gabi pedig vagányabb ikres anya nem is lehetne. Párhetes iker fiaival játszi könnyedséggel közlekedik a városban egyedül, és segítség nélkül végzi a mindennapi rutint otthon. Elárulja titkát szombaton a FEM3-on!


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség