Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Babavilág
Babavilág - szombat 8.20
A Babavilág adásában kiderül, mit lehet tenni lúdtalp esetén, és arról is szó lesz, hogy a gyerektáboroknak milyen előnyei vannak.
Egészséges és finom palacsinta Marton Adrienntől
A Babavilág adásából kiderül, hogy mik a hozzátáplálás szabályai, mit jelent a babajelelés, mitől bababiztos egy lakás és miért fontos a nap elleni védelem a gyerekeknél. Marton Adrienn megmutatja, hogyan lehet gyorsan egészséges palacsintát készíteni, és Tápai Szabina pedig elárulja, hogy miért tartja fontosnak, hogy kisfia sportoljon.
Tápai Szabináék nem várják el gyermeküktől, hogy élsportoló legyen?
A Babavilág adásában Tápai Szabina kézilabdázó mesélt arról, hogy miért tartja fontosnak, hogy kisfia sportoljon. Kucsera Gábor kedvese elárulta, hogy a kis Beni már most rengeteg sportot kipróbált, és az is kiderült, hogy miben jeleskedik. Szabina szerint az a lényeg, hogy gyermeke mozogjon, később majd eldől, hogy Beni sportoló lesz, vagy sem...
Babavilág - szombat 8.20
A Babavilág megmutatja: milyen is az a babajelelés, és Tápai Szabina is vendég lesz, aki sportra neveli a gyerekeket.
Anyák napja a Babavilágban - szombat 8.20
A Babavilág megünnepli az édesanyákat. Valamint vendég lesz Völgyesi Gabi is, akinek két kisfiáról lesz szó, és szó esik majd a maximalista szülőkről is.
Babavilág - szombat 8.20
A Babavilág következő adásából kiderül, hogy hogyan lehet segítségünkre az asztrológia a gyermekvállalásban? Szó lesz a gyermek-szülő közti intimitásról, és vendég lesz Dombóváry Kristóf is.
Babavilág a Bárdosi családdal - szombaton 8.20-kor
A Babavilágban a szülési fájdalomcsillapítás lesz a téma, és érkezik a Bárdosi család apraja, nagyja is.
Dobó Ági a ˝csodagyerekeiről˝ mesél a Babavilágban - szombat 8.20
A Babavilág vendége lesz Dobó Ági, aki őszintén mesél a babavárásáról. Készülődés a Húsvétra - így készült a Babavilág az ünnepre.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség