Műsoraink   I   Videók  I  FEM3 Café  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
AZ ÉV PASIJA
Az Év Pasija - szombat 8.50
Az Év Pasija bevásárol a főzéshez, otthonosan mozog a konyhában, kivasalja az ingeket és még a kocsit is lemossa! De ki érdemli ki a címet? Esetleg Kucsera Gábor vagy Pachmann Péter? Szombaton kiderül ...
Kucsera Gábor vagy Katus Attila az esélyesebb az Év Pasija címre? - szombat 8.50
Ajánló - Palacsintát süt, tepsit súrol és bizony még a konyhában is megállja a helyét. Ő Az Év Pasija! De ki érdemli ki ezt a címet? Talán Kucsera Gábor? Vagy épp Katus Attila? Szombaton kiderül, hogy melyikük az esélyesebb.
Pachmann Péter és Tóth Roland hamburgerekkel csap össze - Az Év Pasija - szombat 8.50
Ajánló - Az Év Pasija nem jön zavarba a porszívótól, de akkor sem, ha meglátja a bevásárlólistát. Megállja a helyét a konyhában, akár zöldségről, akár hamburgerről legyen szó. Vajon melyik híresség nyeri el ezt a címet? 
Németh Lajos, vagy Pachmann Péter lesz Az év pasija? - szombat 8.50
Padlizsán vagy cukkini? Bizony van, akinek nem könnyű eldönteni. Vajon Németh Lajos megbirkózik a feladattal? Kiderül szombaton 8.50-kor a FEM3-on!
Az év pasija - szombat 8.50
Az év pasija címért ringbe száll Pintér Tibor, és Kucsera Gábor is. Vajon ki lesz a nyertes? Kiderül szombaton 8.50 - kor, a FEM3-on.
Az Év Pasija - szombat 8.50
Az Év Pasija címért versengenek ismert férfiak. Főznek-sütnek, takarítanak, barkácsolnak, kertészkednek. Minden műsorban pedig ott van a mindent eldöntő párbaj!
Vajon a Bodolai család férfi tagjai megküzdenek az elemekkel? - Az év pasija - szombat 8.45
Jól ismert, rendkívül népszerű férfiak vetélkednek különböző házimunkákban. Főznek-sütnek, takarítanak, barkácsolnak, kertészkednek. Vajon ki lesz az év pasija?
Az év pasija - szombat 12:00
Ajánló - Jól ismert, rendkívül népszerű férfiak vetélkednek különböző házimunkákban. Főznek-sütnek, takarítanak, barkácsolnak, kertészkednek. Minden műsorban pedig ott van a mindent eldöntő párbaj!  


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség