AKTÍV EXTRA
Ilyen Tatár Csilláéknál a rántott hús!

Egy igazi, hamisítatlan, alaposan kilapított borjúszeletből készített bécsi szelet született itt Budapesten. A legendás Wiener Schnitzel-t és ugyancsak híres osztrák ételtársait mutatta be egy két Michelin-csillaggal büszkélkedő, Ausztriából érkezett mesterszakács. Tatár Csilla szerint a hús elkészítése nem sokban különbözik attól, ahogy ő csinálja vasárnaponként a rántott húst. A Mokka csinos műsorvezetője elárulta, ezt tanulta meg talán elsőként elkészíteni gyermekkorában, ennek ellenére már a panírozás sorrendjét is összekeverte.

Aktív Extra Czippán Anettel minden vasárnap este a FEM3-on!

Nézze újra az Aktív Extra videóját!


Címkék: bécs   hús   tatár csilla

2013. július 1. 12:03



Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség