AJÁNLÓ
Magyarok Világszépe 2017 - Finálé - vasárnap 19.00

Ajánló -  Gigantikus sztárparádé keretén belül Debrecenben hatalmas tömeg előtt megrendezésre kerül a Magyarok világszépe fináléja. Vasárnap este 19.00 órától a FEM3-on végigkísérhetitek a gyönyörű hölgyek versenyét és a szépségkirálynő megválasztását. Tartsatok velük!

A tavalyi évben indult útjára a Magyarok Világszépe világverseny, amely idén újra megrendezésre került. A világból azon hölgyek jelentkezését várták, akik igazoltan tudják bizonyítani magyar származásukat, valamint 17. életévüket betöltötték, de még nem idősebbek 27 évesnél. A versenyző hölgyeken keresztül nagy hangsúlyt fektet a műsor a nemzeti, magyaros népviselet (kalocsai, matyó stb.) bemutatására, népszerűsítésére is.

A Fináléban 17 szépség mérettetik meg a győztesnek járó koronáért. A hölgyek több fordulóban versenyeznek: koktélruhában, nemzeti viseletben, fürdőruhában, majd estélyi ruhában. Fény derül arra, hogy ki lesz a Magyarok Világszépe, ki képviselheti hazánkat a Miss Intercontinental világversenyen!


Címkék: ajánló   magyarok világszépe

2017. augusztus 25. 13:05Kapcsolódó anyagok© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS