Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
A VILÁG LEGKÜLÖNLEGESEBB SZÁLLODÁI
A világ legkülönlegesebb szállodái - szombat és vasárnap 17.55
Ajánló - Imádod a különlegeset? Rajongásig odavagy az egzotikusért? Ha átlagosra és kiszámíthatóra vágysz, akkor ezek nem a te hoteleid! Szokatlan hostelek, ámulatba ejtő épületek a földkerekség minden tájáról! A világ legkülönlegesebb szállodái: szombaton és vasárnap 17.55-kor a FEM3-on!
A világ legkülönlegesebb szállodái - szombat és vasárnap 18.00
Ajánló -  Nem éred be az átlagossal? A hétköznapi hotelek hidegen hagynak? Ezekben a szállodákban felejthetetlen minden eltöltött nap. Megszállhatsz víz alatt, vagy egy fa tetején, börtönben, vagy a dzsungel szívében és még a csőlakók életét is kipróbálhatod. A világ legkülönlegesebb szállodái: szombat és vasárnap este 18.00 órától a FEM3-on!
A világ legkülönlegesebb szállodái - hétköznap 17.45
Ajánló - Fura tulajdonosok, még furább vendégek, és a legfurcsább hotelek, a valaha volt legpimaszabb útifilm sorozatban. 
A világ legkülönlegesebb szállodái - vasárnap 19.35
Ajánló -  Kíváncsi vagy a világ legfurcsább és legcsodálatosabb szállodáira? Egy fordulatos utazás szokatlan, különc és bizarr helyszínekre. A világ legkülönlegesebb szállodái. Vasárnap esténként 19.35-től a FEM3 műsorán!
A világ legkülönlegesebb szállodái - vasárnap 19.35
Ajánló - Kíváncsi vagy a világ legfurcsább és legcsodálatosabb szállodáira? Egy fordulatos utazás szokatlan, különc és bizarr helyszínekre. A világ legkülönlegesebb szállodái: vasárnap 19.35-kor a FEM3-on!
A világ legkülönlegesebb szállodái - ORSZÁGOS TV PREMIER - vasárnap 19.30
Ajánló - Fura tulajdonosok. Még furább vendégek. És a legfurcsább hotelek, a valaha volt legpimaszabb útifilm sorozatban. 
A világ legkülönlegesebb szállodái - ORSZÁGOS TV PREMIER - vasárnap 19.35
Ajánló - Imádod a különlegeset? Rajongásig odavagy az egzotikusért? Ha átlagosra és kiszámíthatóra vágysz, akkor ezek nem a te hoteleid. Szokatlan hostelek, ámulatba ejtő épületek a földkerekség minden tájáról.  
A világ legkülönlegesebb szállodái - szeptember 11-től vasárnaponként
Ajánló - Nem éred be az átlagossal? A hétköznapi hotelek hidegen hagynak? Ezekben a szállodákban felejthetetlen minden eltöltött nap. Megszállhatsz víz alatt, vagy egy fa tetején, börtönben, vagy a dzsungel szívében, és még a csőlakók életét is kipróbálhatod. 


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség