Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
TÖBB MINT TESTŐR
Több mint TestŐr - szombat 10.45
Ajánló - Kiderítjük, miként kerülhetjük el a fogfehérítéssel járó fájdalmakat: az elszíneződést házi praktikákkal gátoljuk meg. Majd megmutatjuk, hogyan spórolható meg a reggeli sminkelésre szánt idő egyetlen kezeléssel.
Több mint TestŐr - szombat 11.05
Ajánló - Sztárkülönkiadással folytatódik a Több mint testőr. Rubint Réka nem akar többet kontaktlencsét és szemüveget viselni, ezért a lézeres műtétet választotta. Madár Vera hálószobatitkairól mesél, Szűcs Gabival a kollagén- és elasztinrostok képződését serkentjük.
Több mint TestŐr - szombat 11.05
 Ajánló - Halmozzuk a kulináris élvezeteket. A hagyományos sonkákat és sajtokat tizenöt hónapig érlelt különlegességekre cseréljük. Kiderül, hogy a cékla nem csak egészséges, de a sült céklából készült krémleves igazi gasztroélmény is lehet.
Viszlát, plusz kilók!
Nézd meg a Több mint TestŐr legutóbbi adását!
Több mint TestŐr - szombat 11.00
 Ajánló - Újjászületés iszappakolással és gyógyvízzel. Kipróbáljuk a legújabb módszereket, megtaláljuk azokat a tradicionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon.
Több mint TestŐr - szombat 11.00
 Kérdezünk, tesztelünk, véleményezünk. Kipróbáljuk a legújabb módszereket, megtaláljuk azokat a tradicionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon.
Több mint TestŐr - szombat 11.10
 Ajánló - Kérdezünk, tesztelünk, véleményezünk. Kipróbáljuk a legújabb módszereket, megmutatjuk azokat a tradicionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon.
Több mint TestŐr - szombat 11.00
 A tél a bőrmegújító hámlasztások ideje. Teszteljük a legkedveltebb és legújabb eljárásokat: mit várhatunk az otthoni bőrradírtól, a kozmetikai szalonok slágerétől, az AHA-módszertől és az enzim peeling kezeléstől.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség