Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
TÖBB MINT TESTŐR
Több mint TestŐr - szombat 11:00
Ajánló - Ezen a héten száműzzük a kemikáliákat, megmutatjuk gőzzel tisztítószerek nélkül, hogyan lehet látványos a tavaszi nagytakarítás. A vegyi úton előállított kozmetikumok helyett természetes hatóanyagokkal kezeljük a pikkelysömört és az ekcémát.  
Több mint TestŐr - szombat 10.45
 Ajánló - Implantátumok, melyek túlélik gazdájukat. Mi alapján válasszunk fogpótlást, ami élethosszig biztos rágást és szép mosolyt garantál. Majd kiderítjük, hogyan állítható meg és fordítható vissza a férfiak hajhullása.
Több mint TestŐr - szombat 10.30
Ajánló - Megmutatjuk hogyan alakíthatjuk át a lakásunkat új bútorok vásárlása nélkül. Legyen szó fürdőszobáról, a nappaliról vagy a hálóról. Majd teszteljük a klasszikus és alternatív irodai bútorokat. Kiderül, a rosszul megválasztott szék milyen deformitásokat okozhat.
Vámos Erika a micellás vízre esküszik
A műsorvezető sokféle sminkeltávolítót használt már, de amióta kipróbálta a micellás vizet, már nem kísérletezget. A tisztítóereje már-már csodaszámba megy, hiszen, bár víz, mégis képes eltávolítani az olyan festéket is, amihez elvileg nehéz olaj kellene.
Több mint TestŐr - szombat 11.20
Ajánló - Kérdezünk, tesztelünk, véleményezünk. Kipróbáljuk a legújabb módszereket, megtaláljuk azokat a tradicionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon.
Hogyan spóroljunk időt a konyhában?
Vámos Erika egy nagymamájától tanult trükkel tisztítja az odaégett edényeket, érdemes kipróbálni!
Így fogyhatsz és küzdhetsz a puffadás ellen egyszerre
Vámos Erika olyan babateával előzi meg a puffadtságot, amivel néhány centit a derekadból is lefaraghatsz.
Több mint TestŐr Cseke Katinkával - szombat 10.40
 Ajánló - Cseke Katinkát megrémítette, amikor a mérleg 100 kilót mutatott, így döntenie kellett. Drasztikus életmód reformba kezdett. Mely módszerek segítettek a Jóban Rosszban színésznőjének és mi az ami nem vált be? Vasárnap megmutatjuk.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség