Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
TÖBB MINT TESTŐR
Több mint TestŐr - szombat 10:15
Ajánló -  Egy ezeréves immunerősítő, amit az elmúlt száz évben senki nem használt, avagy egy természetes folyadék, ami évente alig három hétig nyerhető. Gondolataink nem csak a lelkiállapotunkat, a ráncainkat is befolyásolják.  Hogyan csökkentheti az argánolaj a lélek okozta bőrproblémákat? Megmutatjuk a Több mint TestŐrben!
Több mint TestŐr - szombat 10.45
Ajánló - Mágnesterápiával és infrafénnyel száműzzük a narancsbőrt, az intim területek pH egyensúlyát az illatanyagok kiiktatásával garantáljuk. A fogamzásgátlási módszereket pedig górcső alá vesszük. 
Több mint TestŐr - április 9-től szombat délelőttönként
Ajánló - Kérdezünk, tesztelünk, véleményezünk. Kipróbáljuk a legújabb módszereket, megtaláljuk azokat a tradicionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon. Több mint TestŐr április 9-től szombat délelőttönként a FEM3-on!
Több mint TestŐr - szombat 11:00
Ajánló - Ezen a héten száműzzük a kemikáliákat, megmutatjuk gőzzel tisztítószerek nélkül, hogyan lehet látványos a tavaszi nagytakarítás. A vegyi úton előállított kozmetikumok helyett természetes hatóanyagokkal kezeljük a pikkelysömört és az ekcémát.  
Több mint TestŐr - szombat 10.45
 Ajánló - Implantátumok, melyek túlélik gazdájukat. Mi alapján válasszunk fogpótlást, ami élethosszig biztos rágást és szép mosolyt garantál. Majd kiderítjük, hogyan állítható meg és fordítható vissza a férfiak hajhullása.
Több mint TestŐr - szombat 10.30
Ajánló - Megmutatjuk hogyan alakíthatjuk át a lakásunkat új bútorok vásárlása nélkül. Legyen szó fürdőszobáról, a nappaliról vagy a hálóról. Majd teszteljük a klasszikus és alternatív irodai bútorokat. Kiderül, a rosszul megválasztott szék milyen deformitásokat okozhat.
Vámos Erika a micellás vízre esküszik
A műsorvezető sokféle sminkeltávolítót használt már, de amióta kipróbálta a micellás vizet, már nem kísérletezget. A tisztítóereje már-már csodaszámba megy, hiszen, bár víz, mégis képes eltávolítani az olyan festéket is, amihez elvileg nehéz olaj kellene.
Több mint TestŐr - szombat 11.20
Ajánló - Kérdezünk, tesztelünk, véleményezünk. Kipróbáljuk a legújabb módszereket, megtaláljuk azokat a tradicionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség