Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
TÖBB MINT TESTŐR
Vámos Erika a micellás vízre esküszik
A műsorvezető sokféle sminkeltávolítót használt már, de amióta kipróbálta a micellás vizet, már nem kísérletezget. A tisztítóereje már-már csodaszámba megy, hiszen, bár víz, mégis képes eltávolítani az olyan festéket is, amihez elvileg nehéz olaj kellene.
Több mint TestŐr - szombat 11.20
Ajánló - Kérdezünk, tesztelünk, véleményezünk. Kipróbáljuk a legújabb módszereket, megtaláljuk azokat a tradicionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon.
Hogyan spóroljunk időt a konyhában?
Vámos Erika egy nagymamájától tanult trükkel tisztítja az odaégett edényeket, érdemes kipróbálni!
Így fogyhatsz és küzdhetsz a puffadás ellen egyszerre
Vámos Erika olyan babateával előzi meg a puffadtságot, amivel néhány centit a derekadból is lefaraghatsz.
Több mint TestŐr Cseke Katinkával - szombat 10.40
 Ajánló - Cseke Katinkát megrémítette, amikor a mérleg 100 kilót mutatott, így döntenie kellett. Drasztikus életmód reformba kezdett. Mely módszerek segítettek a Jóban Rosszban színésznőjének és mi az ami nem vált be? Vasárnap megmutatjuk.
Kulcsár Edina rendhagyó szépségtippje
Kulcsár Edina ezúttal nem egy hagyományos szépségtippet osztott meg, hanem egy olyat, amit az az életigazság ihletett, miszerint a szépség belülről fakad...
Kölest a szép hajért!
Kulcsár Edina a kölest javasolja a szép haj érdekében, amit nemcsak eredeti formájában fogyaszthatunk, hanem táplálékkiegészítőként és tablettaként is.
Több mint TestŐr - szombat 10.45
Ajánló - Kiderítjük, miként kerülhetjük el a fogfehérítéssel járó fájdalmakat: az elszíneződést házi praktikákkal gátoljuk meg. Majd megmutatjuk, hogyan spórolható meg a reggeli sminkelésre szánt idő egyetlen kezeléssel.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség