Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
TÖBB MINT TESTŐR
Több, mint TestŐr - Május 14-től szombat délelőttönként
Ajánló - Kérdezünk, tesztelünk, véleményezünk, kipróbáljuk a legújabb módszereket. Megtaláljuk azokat a tradícionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon. Ez a Több, mint Testőr.
Több mint TestŐr - szombat 11.15
Ajánló - Hadat üzenünk a narancsbőrnek és a zsírpárnáknak. Árpafű, zabkása, csökkentett szénhidrát tartalmú pékárú és Katus Attila gyógyvízzel kombinált edzésprogramja segít felkészülni a bikini szezonra. Több mint TestŐr - szombat délelőtt a FEM3-n!  
Több mint TestŐr - szombat 11:00
Ajánló -  A náthás megbetegedések két harmadát az allergia váltja ki. Hegyi levegőben csökkentjük a por és a szmog általi túlérzékenységet. Korai bőröregedés, nyálkahárty-irritáció, gyulladás a szervezetben. Ezek is a dohányzás következményei. Hogyan fordíthatjuk vissza az elváltozásokat? Megmutatjuk a Több mint TestŐr-ben
Több mint TestŐr - szombat 10:15
Ajánló -  Egy ezeréves immunerősítő, amit az elmúlt száz évben senki nem használt, avagy egy természetes folyadék, ami évente alig három hétig nyerhető. Gondolataink nem csak a lelkiállapotunkat, a ráncainkat is befolyásolják.  Hogyan csökkentheti az argánolaj a lélek okozta bőrproblémákat? Megmutatjuk a Több mint TestŐrben!
Több mint TestŐr - szombat 10.45
Ajánló - Mágnesterápiával és infrafénnyel száműzzük a narancsbőrt, az intim területek pH egyensúlyát az illatanyagok kiiktatásával garantáljuk. A fogamzásgátlási módszereket pedig górcső alá vesszük. 
Több mint TestŐr - április 9-től szombat délelőttönként
Ajánló - Kérdezünk, tesztelünk, véleményezünk. Kipróbáljuk a legújabb módszereket, megtaláljuk azokat a tradicionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon. Több mint TestŐr április 9-től szombat délelőttönként a FEM3-on!
Több mint TestŐr - szombat 11:00
Ajánló - Ezen a héten száműzzük a kemikáliákat, megmutatjuk gőzzel tisztítószerek nélkül, hogyan lehet látványos a tavaszi nagytakarítás. A vegyi úton előállított kozmetikumok helyett természetes hatóanyagokkal kezeljük a pikkelysömört és az ekcémát.  
Több mint TestŐr - szombat 10.45
 Ajánló - Implantátumok, melyek túlélik gazdájukat. Mi alapján válasszunk fogpótlást, ami élethosszig biztos rágást és szép mosolyt garantál. Majd kiderítjük, hogyan állítható meg és fordítható vissza a férfiak hajhullása.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség