Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
TÖBB MINT TESTŐR
Több mint TestŐr - szombat 11:00
Ajánló - Speciális mozgásformák ízületi bántalmak, cukorbetegség, vagy magas vérnyomás esetén. Megmutatjuk, hogyan támogatható a gyógyulás a sporttal. Miért egészsgéges a rizs, és mikor melyik fajtáját érdemes választani? Édességek, liszt, tej és cukor elhagyásával: nassolás bűntudat nélkül. 
Több mint TestŐr - szomat 11:55
Ajánló - Egy konyhatechnológiai eljárás, ami csak néhány éve ismert, de egyre többen használják. Miért egészséges a sous vide-álás? Bemutatjuk. Lekvár 10 perc alatt? Igen. Málna őszibarackkal az idei nyár kedvenc ízpárosítása. Több mint TestŐr szombaton 11:55-kor a FEM3 műsorán!
Több mint TestŐr Singh Vikivel - szombat 11:30
Ajánló - Körte alkatú hölgyek figyelem! Kilókat tüntetünk el, ezúttal nem fogyókúrás kapszulával, hanem az ideális fürdőruhával. Singh Vikit léböjtre kísérjük el, ő így hozza magát formába a nyaralásra.
Több mint TestŐr - szombat 11:05
Ajánló -  A sérült gyerekek hallása születés után visszanyerhető: megmutatjuk, hogyan. Arcfiatalítás műtét nélkül: az ultrahang képes a hám és a bőr közé hatolni, házhosz szállítva a korábban a felszínen rekedt hatóanyagokat. 
Több mint TestŐr - szombat 11:55
Ajánló - Kérdezünk, tesztelünk, véleményezünk. Kipróbáljuk a legújabb módszereket, megtaláljuk azokat a tradicionális megoldásokat, amelyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon.
Több mint TestŐr - szombat 11:50
Ajánló -  Munkahelyen erősítjük a hátizmokat. A mozgásszegény ülő életmód árt a gerincnek. Megmutatjuk, mely gyakorlatok segítenek a kompenzálásában. A szőrtelenítés veszélyei: avagy hogyan óvjuk meg a bőrt beavatkozás előtt és után a nap káros hatásaitól. Több mint TestŐr szombaton 11:50-kor a FEM3 műsorán!
Több mint TestŐr - szombat 10:55
Ajánló -  A sör másik arca: Lengyelországban a vesebetegeknek orvos is felírhatja, de bizonyos fajtái a kismamáknak is ajánlottak. Milyen az ideális nyári koktél, hogy az megse ártson? Elkészítjük!
Kautzky Armand lazítva gyógyul
Ellátogattunk Zalakarosra, ahol kiderült, milyen kezelések ajánlottak a szív-és érrendszeri betegségek megelőzésére, kezelésére. Itt szokott feltöltődni Kautzky Armand is, aki fontosnak tartja, hogy figyeljen az egészségére, főként azóta, hogy néhány évvel ezelőtt egy darázscsípés miatt komoly veszélybe került.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség