Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
TÖBB MINT TESTŐR
Több mint TestŐr - szomat 11:55
Ajánló - Egy konyhatechnológiai eljárás, ami csak néhány éve ismert, de egyre többen használják. Miért egészséges a sous vide-álás? Bemutatjuk. Lekvár 10 perc alatt? Igen. Málna őszibarackkal az idei nyár kedvenc ízpárosítása. Több mint TestŐr szombaton 11:55-kor a FEM3 műsorán!
Több mint TestŐr Singh Vikivel - szombat 11:30
Ajánló - Körte alkatú hölgyek figyelem! Kilókat tüntetünk el, ezúttal nem fogyókúrás kapszulával, hanem az ideális fürdőruhával. Singh Vikit léböjtre kísérjük el, ő így hozza magát formába a nyaralásra.
Több mint TestŐr - szombat 11:05
Ajánló -  A sérült gyerekek hallása születés után visszanyerhető: megmutatjuk, hogyan. Arcfiatalítás műtét nélkül: az ultrahang képes a hám és a bőr közé hatolni, házhosz szállítva a korábban a felszínen rekedt hatóanyagokat. 
Több mint TestŐr - szombat 11:55
Ajánló - Kérdezünk, tesztelünk, véleményezünk. Kipróbáljuk a legújabb módszereket, megtaláljuk azokat a tradicionális megoldásokat, amelyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon.
Több mint TestŐr - szombat 11:50
Ajánló -  Munkahelyen erősítjük a hátizmokat. A mozgásszegény ülő életmód árt a gerincnek. Megmutatjuk, mely gyakorlatok segítenek a kompenzálásában. A szőrtelenítés veszélyei: avagy hogyan óvjuk meg a bőrt beavatkozás előtt és után a nap káros hatásaitól. Több mint TestŐr szombaton 11:50-kor a FEM3 műsorán!
Több mint TestŐr - szombat 10:55
Ajánló -  A sör másik arca: Lengyelországban a vesebetegeknek orvos is felírhatja, de bizonyos fajtái a kismamáknak is ajánlottak. Milyen az ideális nyári koktél, hogy az megse ártson? Elkészítjük!
Kautzky Armand lazítva gyógyul
Ellátogattunk Zalakarosra, ahol kiderült, milyen kezelések ajánlottak a szív-és érrendszeri betegségek megelőzésére, kezelésére. Itt szokott feltöltődni Kautzky Armand is, aki fontosnak tartja, hogy figyeljen az egészségére, főként azóta, hogy néhány évvel ezelőtt egy darázscsípés miatt komoly veszélybe került.
Gregor Bernadett: ˝Nem szeretnék plusz súllyal visszatérni a nyaralásból˝
Gregor Bernadett elmondta, hogy az ő fogyásában mi az az öt gyógynövény, ami segítette. A színésznő nagyon ügyel alakjára, hiszen a színpadon általában testre simuló ruhákban van, ezért azt sem engedi meg magának, hogy a nyaralásból plusz súllyal térjen haza.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség