Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
TÖBB MINT TESTŐR
Több mint TestŐr - szombat 10:55
Ajánló - Kérdezünk, tesztelünk, véleményezünk. Kipróbáljuk a legújabb módszereket, megtaláljuk azokat a tradicionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon. Több mint TestŐr: szombat 10:55-kor a FEM3 műsorán!
Több mint TestŐr - szombat 11:40
Ajánló - Kérdezünk, tesztelünk, véleményezünk. Kipróbáljuk a legújabb módszereket, megtaláljuk azokat a tradicionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon. Több mint TestŐr: szombat 11:40-kor a FEM3 műsorán!
Több mint TestŐr - szombat 11:30
Ajánló - Kérdezünk, tesztelünk, véleményezünk. Kipróbáljuk a legújabb módszereket, megtaláljuk azokat a tradicionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon. 
Több mint TestŐr - szombat 11:20
Ajánló - Kérdezünk, tesztelünk, véleményezünk. Kipróbáljuk a legújabb módszereket, megtaláljuk azokat a tradicionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon. Több mint TestŐr: szombaton 11:20-kor a FEM3 műsorán!
Több mint TestŐr - szombat 11:00
Ajánló - Speciális mozgásformák ízületi bántalmak, cukorbetegség, vagy magas vérnyomás esetén. Megmutatjuk, hogyan támogatható a gyógyulás a sporttal. Miért egészsgéges a rizs, és mikor melyik fajtáját érdemes választani? Édességek, liszt, tej és cukor elhagyásával: nassolás bűntudat nélkül. 
Több mint TestŐr - szomat 11:55
Ajánló - Egy konyhatechnológiai eljárás, ami csak néhány éve ismert, de egyre többen használják. Miért egészséges a sous vide-álás? Bemutatjuk. Lekvár 10 perc alatt? Igen. Málna őszibarackkal az idei nyár kedvenc ízpárosítása. Több mint TestŐr szombaton 11:55-kor a FEM3 műsorán!
Több mint TestŐr Singh Vikivel - szombat 11:30
Ajánló - Körte alkatú hölgyek figyelem! Kilókat tüntetünk el, ezúttal nem fogyókúrás kapszulával, hanem az ideális fürdőruhával. Singh Vikit léböjtre kísérjük el, ő így hozza magát formába a nyaralásra.
Több mint TestŐr - szombat 11:05
Ajánló -  A sérült gyerekek hallása születés után visszanyerhető: megmutatjuk, hogyan. Arcfiatalítás műtét nélkül: az ultrahang képes a hám és a bőr közé hatolni, házhosz szállítva a korábban a felszínen rekedt hatóanyagokat. 


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség