Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
TÖBB MINT TESTŐR
Több mint TestŐr Radics Gigivel - vasárnap 7:40
Ajánló - Radics Gigi hónapokig a legnagyobb titokban tanult egy holland parfümőr családtól, hogy saját illatkompozíciót hozhasson létre. Mely jegyek jellemzők az egykori Megasztár saját parfümjére és miért rang, ha egy énekesnőnek saját illata van? 
Több mint TestŐr Tolvai Renivel - vasárnap 7.40
Ajánló - Tolvai Reni végleges szőrtelenítésre szánta el magát. Attól tartott, egy ilyen kezelés után foltos maradhat a bőre, de a Több mint TestŐr megmutatja, mely praktikákkal kerülhető el a bőr károsodása. Az arcon található pigmentfoltokat is eltünteti a csapat. Divatba jön a bőrfehérítés. 
Több mint TestŐr - vasárnap 8.00
Ajánló - 100, 500, vagy 1000 miligramm. Mennyi C-vitaminra van szüksége egy gyereknek és mennyire egy felnőttnek? A Több mint TestŐr csapata kiszámolja! Stresszoldás otthon: mely betegségek előzhetőek meg a lélek karbantartásával?
Több mint TestŐr - vasárnap 08.00
Ajánló - A Több mint Testőrben megmutatják, hogy az elektromágnes és a vákum technika hogyan tünteti el a sokak által gyűlölt striákat. Majd kipróbálják az ayurvédikus kezelést, amely a forró olaj erejével segít a gerincproblémákon.  
Több mint TestŐr - vasárnap reggel
Ajánló - A Több mint TestŐr csapata mindent kipróbál, kérdez, tesztel, véleményez. A legújabb módszerek és tradicionális megoldások az élethoszig tartó egészség és a kortalan szépség szolgálatában.
Több mint TestŐr - vasárnap 8.10
Ajánló - Zoltán Erika ráncait maga mögött hagyná. Ultrahangos terápia segít neki abban, hogy a felszín alatti kollagént aktivizálva legyen feszesebb a bőre. Majd a Több mint TestŐr csapata kideríti, hogy milyen az élethosszig tartó implantátum, és mely gyógynövények képesek a visszérbetegség hatékony kezelésére.
Több mint TestŐr - vasárnap 8.10
Ajánló - A szájszárazság a kiszáradás első jele. Vajon miből mennyit ajánlatos inni? A mesterségesen ízesített italok veszélyesek is lehetnek. A folyadékbevitelről a bőrön keresztül sem szabad megfeledkezni! Megmutatják nektek hogy a leghatékonyabb. Több mint TestŐr Vámos Erikával és Maloveczky Miklóssal vasárnap reggel a FEM3-on!
Több mint TestŐr - vasárnap 10:45
Ajánló - Mi az összefüggés a folyadékfogyasztás és a gyakori migrén között? Mennyi vizet kell inni, hogy elkerüljük a fejfájást? Kiszámítjuk. Közben időtakarékos kénes szuperpakolást készítünk, majd tesztelünk, amivel nem csak az arc, de a haj is szépíthető. Ez a Több mint TestŐr Vámos Erikával és Maloveczky Miklóssal a FEM3-on!


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség