Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Tedd dizájnossá otthonodat 3D faburkolattal – SZÉPÍTŐK 2017.04.30.
Gyetván Csaba ellátogatott abba az immáron kész társasházi lakásba, amit Müller Móni kezdett el tervezni még tavaly ősszel. Megismerkedhetünk egy magyar találmánnyal, a 3D falburkolattal, mely nemcsak dizájn szempontjából számít újdonságnak. Választ kapunk arra, hogy mikre érdemes figyelni a sövénynyíráskor, és tippeket kaphatunk arra vonatkozólag is, hogy milyen virágokkal érdemes szebbé tenni egy déli fekvésű teraszt.
SzÉpítők - vasárnap 10.15-kor
Eladni, vagy bérelni? - a SzÉpítők utána járt, mikor járhatsz jobban. Déli fekvési teraszok felvirágoztatása - mit tegyünk, hogy egész nyáron pompázzanak?
Így dobhatjuk fel könnyedén a teraszt - SzÉpítők 2017.04.23
A SzÉpítők aktuális részében Gyetván Csaba ellátogatott az immáron elkészült jövő otthonába. Megtudhatjuk, hogy milyen trükkökkel tehetjük különlegessé a már megszokott falakat, illetve arra is fény derült, hogy miként lehet jól és helyesen füvet nyírni. Borsosné Urbányi Esztertől pedig tippeket kaphatunk azzal kapcsolatban, hogy milyen növényekkel lehet könnyedén feldobni akár egy aprócska teraszt is.
SzÉpítők - vasárnap 10.15
Távvezérelt ház - kényelem és design. Elkészült a jövő otthona. Újra népszerűek a kertvárosi ingatlanok. Előnyök és hátrányok a SzÉpítőkben.
SzÉpítők - vasárnap 10.15 -kor
Gyepszellőztetés és kertelőkészítés - A SzÉpítők elárulja a szép kert titkát. Trendi kerti bútor raklapból - Gyetván Csaba azt is megmutatja, hogy hogyan készül.
SzÉpítők - vasárnap 10.15 - kor
Egy csipetnyi luxus - avagy minek kell megfelelnie egy modern, újépítésű családi háznak? Divat az eklektika - A SzÉpítők megmutatják, hogyan lehet keverni trendin a stílusokat. SzÉpítők Gyetván Csabával vasárnap 10.15 - kor a FEM3-on.
SzÉpítők - vasárnap 10.15
Értékmentés a várban. A 800 éves régi városháza oktatási és közösségi térként nyílik meg. Zöldbe borulva- a legújabb tavaszi trendek, avagy öltöztessük új színekbe a lakásunkat. SzÉpítők Gyetván Csabával szombaton 10.15-kor a FEM3 -on.
SzÉpítők - szombat 10:45
Ajánló -  Ingatlanok nem csak földön, hanem vízen is: megmutatjuk a Tisza-tavi úszó lakásokat.Falat festenél, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Hasznos tippek és tanácsok Gyetván Csabától szombaton 10:45-kor a FEM3 műsorán!


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség