Műsoraink   I   Videók   I   FEM3 Café   I   TELJES FILMEK   I   7 NAP   I   Műsorújság   I   Szórakozás   I   Infópult
SHOPPING KIRÁLYNŐK
Ilyen ruhát válasszanak a dús keblűek - Lakatos Márk tanácsa

Ilyen ruhát válasszanak a dús keblűek - Lakatos Márk tanácsa

Nézd meg, mit tanácsol Lakatos Márk!

A dús keblű hölgyeknek nem szabad nyakban végződő ruhákat viselni, mert akkor olyan, mintha két lufi beszorult volna a ruha alá. Olyan öltözéket válasszanak inkább, ahol a dekoltázs hangsúlyos szerepet kap.

Nézd meg a Shopping Királynők videóját és JELENTKEZZ TE IS!

A világ első számú Fashion Realityjében adott 5 lány, akik élnek-halnak a vásárlásért, és egy heti feladat: meghatározott stílusban a lehető legjobban felöltözni. Erre mindössze három órájuk és limitált – mindenki számára azonos – pénzösszeg áll rendelkezésre. A versenyben főként civil versenyzők mérik össze ízlésüket, ám minden harmadik héten a sztár hölgyeké lesz a terep. A vásárlásban a játékosok szabad kezet kapnak, és a végén egymást is kíméletlenül pontozniuk kell. A végső szó az ország egyik legismertebb stylist-jáé, Lakatos Márké lesz az, akinek kritikájától még a legvérmesebb divatőrültek kezében is megremeg a bevásárlószatyor. A hét végére kiderül, ki nyeri a versenyt és ki lesz a Shopping Királynő!

 


Címkék: geoblocked   lakatos márk   shopping_extra   tanács

2013. december 20. 9:58Kapcsolódó anyagok© TV2 Kft.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség