Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Ezért tiltották ki Danny Blue-t a magyar kaszinókból
Szandit a lovasbalesete sem...
játssz és nyerj az élet-formával!
Szandit a lovasbalesete sem tántorítja el a rendszeres mozgástól
Ezért tiltották ki Danny Blue-t a...
játssz és nyerj az élet-formával!
játssz és nyerj az élet-formával!
Szandit a lovasbalesete sem...
Ezért tiltották ki Danny Blue-t a...
MŰSORÚJSÁG

05.50Álmaim első otth..
06.15Jóga TV
06.45Fitness bárhol
07.20Több mint TestŐr
07.30Kandász Travel -..
TELJES TV MŰSOR


» NYEREMÉNYJÁTÉK
ÉLET-FORMA
Élet-Forma - Péter Szabó Szilviával és Kulcsár Edinával - vasárnap 19.00
Ajánló - Az Élet-Formában Péter Szabó Szilvia lesz Sarka Kata vendége, aki hamarosan születendő kislányáról és várandósságáról fog mesélni. Kulcsár Edinát pedig TRX-edzés közben leshetjük meg. Élet-Forma: vasárnap este 19.00 órakor a FEM3 műsorán!
Tovább
Zimány Lindát csak a szakvizsga választja el a gyerekvállalástól
Az ügyvédjelölt modell elárulta, már most azon szokott gondolkodni, hogyan ossza be majd a napját a baba érkezése után. A családalapítás már nem annyira a távoli jövő zenéje, ha túl lesz a szakvizsgán, jöhet a gyerek - de ha hamarabbb becsúszna, az sem jelentene problémát.
Tovább
Zimány Linda nem adta fel az álmait - vasárnap 19:00
Gelencsér Tímea, a 2016-os Miss World Hungary győztese arról mesélt, már lázasan készül a washingtoni világversenyre. Zimány Linda elárulta, azzá a nővé vált, aki mindig is szeretett volna lenni - az ügyvédi pályán bizonyítja tehetségét.
Tovább
Katus Attila mellett barátnői is sportosabbá váltak
A fitneszedző szerint a hölgyek nagyon szeretnek párban vagy csoportban edzeni. Ő úgy tapasztalta, noha sosem erőltetett ilyesmit, a barátnői mindig kicsit sportosabbá váltak a hatására, kedvet kaptak az intenzívebb mozgáshoz.elárulta, noha ő nem erőltet semmit, a hölgyek mellette
Tovább
Radics Gigi nem tartja szépnek magát?
Az énekesnő elárulta, milyen indíttatásból fogyott le, és arról is beszélt, mik az alapvető szabályok, amelyekre a mai napig odafigyel. Kiderült, még mindig nem elégedett a külsejével, próbálja szépnek látni magát a tükörben, de ˝nem nagyon sikerül˝.
Tovább
Sarka Kata profik véleményét kéri ki a műsorvezetésről
Kata elmondta, az elmúlt tíz évben soha semmilyen felvételt nem nézett vissza magáról, csak most kezdte el, hogy műsorvezetőként fejlődhessen. Kata hozzátette, profik véleményét kéri ki a műsorvezetésével kapcsolatban, mert a családja nagyon elfogult vele.
Tovább
Élet-Forma a FEM3-on Sarka Katával
Új tematikus műsorral bővül a FEM3 kínálata. Október 16-tól minden vasárnap Sarka Kata és vendégei osztják meg életmód- és diéta tippjeiket a nézőkkel.
Tovább
Sarka Kata heti egy nap ˝bűnözik˝
Sarka Kata, az Élet-Forma műsorvezetője elkötelezett híve a tudatos étkezésnek és a rendszeres testedzésnek - szerinte csak úgy tud valaki ezekről a témákról beszélni, ha az élete része. Mindkét terhessége alatt 30 kilót hízott, amit nem szigorú diétával adott le, hanem teljes életmódváltással. A finomságokat nem mellőzi, csak átalakította szokásait...
Tovább


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség