Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Miló Viki bokszolóként kevesebbet keresett a férfitársainál
Rakonczai Viktor felmenője az egyik...
játssz és nyerj az élet-formával!
Rakonczai Viktor felmenője az egyik legnagyobb magyar sportoló
Miló Viki bokszolóként kevesebbet...
játssz és nyerj az élet-formával!
játssz és nyerj az élet-formával!
Rakonczai Viktor felmenője az egyik...
Miló Viki bokszolóként kevesebbet...
MŰSORÚJSÁG

08.45Joshi, a legjobb..
09.20FEM3 CAFÉ
11.35Babapercek
11.45Feleségcsere
12.55Több mint TestŐr
TELJES TV MŰSOR


» NYEREMÉNYJÁTÉK
ÉLET-FORMA
Élet-Forma Gubás Gabival és Illés Fannival - vasárnap 19.00
Ajánló - Az Élet-Forma e heti adásából kiderül, hogy a szép színésznő, Gubás Gabi miért hisz a természetes életmódban. A paralimpikon Illés Fanni pedig riói élményeiről mesél. 
Tovább
Miló Viki bokszolóként kevesebbet keresett a férfitársainál
Miló Viki elárulta, meg lehet-e élni a profi ökölvívásból Magyarországon. Kiderült, nőként kevesebb volt a bevétele, mint a férfi bokszolóknak.
Tovább
Rakonczai Viktor felmenője minden idők egyik legnagyobb magyar sportolója
A zeneszerző elárulta, az egész családja nagyon sportos, ráadásul a nagymamája testvére egy háromszoros olimpiai bajnok... Hogy ki ő, kiderül a videóból.
Tovább
Kulcsár Edinát nagyon meglepte Sarka Kata felkérése
Új szerepkörben, Sarka Kata műsorvezető váltótársaként láthatják a nézők a FEM3-on futó Élet-Forma magazinban Kulcsár Edinát. Az egykori szépségkirálynő az Aktívban nagyon megszerette a műsorvezetést, és várta már az új kihívásokat. Amikor viszont Sarka Kata telefonon felhívta, nem gondolta volna, hogy emiatt keresi őt…
Tovább
Élet-Forma - 18. adás - 2017.02.26.
Miló Viki elmesélte, miért tartja a legjobb női edzésformának az ökölvívást, Rakonczai Viktor a tenisszel való kapcsolatáról beszélt, Mester Lili pedig elárulta, milyen képességek kellenek ahhoz, hogy jó szinkronúszó váljon valakiből.
Tovább
Élet-Forma Miló Vikivel és Rakonczai Viktorral - vasárnap 19.00
Ajánló -  Az Élet-Forma e heti adásából kiderül, hogy Miló Viki miért tudott eljutni a csúcsra a ringben. A zeneszerző Rakonczai Viktor pedig elárulja: nincs élet tenisz nélkül. Élet-Forma: vasárnap este 19.00 órakor a FEM3-on!
Tovább
Sütő Enikőnek többen gratuláltak, hogy jön a baba
Volt, hogy a manöken hat évre visszavonult, ebben az időszakban szinte nem is nézett tükörbe. Mivel bő ruhákban járt, többen is gratuláltak neki a várandósságához, de mint kiderült, nem volt terhes. Egy barátja hívta fel a figyelmét arra, hogy felszedett néhány kilót, ezek után úgy érezte, hogy nem engedheti meg, hogy nem fordít figyelmet önmagára.
Tovább
Apáti Bence: Az ember már nem nagyon tervezget, hanem a túlélésre játszik
A balettművész elmondta, hogy mivel párjával, Leával napi 8-10 órát próbálnak, hazaérve már nem tervezgetnek, hanem a ˝túlélésre játszanak˝, és arra, hogy egészségesek maradjanak. Elárulta azt is, hogy párja szoktatta hozzá az egészséges életmódhoz, és erős kontrollként működik a mindennapokban.
Tovább
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő oldal »


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség