Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Babavilág
Babavilág - Bódi Sylivivel és Katus Attilával - szombat 8.25
Ajánló -  Bódi Sylvi és Katus Attila elhozzák a Babavilágba imádott gyermekeiket. A két híresség párban vendégeskedik Szekeres Nóránál, ugyanis mindketten élnek-halnak keresztgyermekeikért. Bódi Sylvi két év médiacsend után a Babavilágban ad interjút először. Tartsatok a Babavilággal szombaton a FEM3-on!
Ezért nem láthatta gyermekét hónapokig Kunovics Katinka
Kunovics Katinka egyedül neveli kislányát, azonban szüleitől sok segítséget kap. Katinka elmondta, kislánya másfél éves volt, amikor három és fél hónapra külföldre ment dolgozni, viszont gyermekét itthon kellett hagynia. Az énekesnő hozzátette, nagyon szenvedett és lelkileg nehéz volt megélni a távolságot. Katinka elmondta, a gyermek édesapja külföldön él, így sajnos csak pár havonta tudnak találkozni.
Babavilág - szombat 8.30
Ajánló - A következő Babavilágban megismerheted azt az édesanyát, aki kerekesszéke ellenére is tökéletesen ellátja kétéves kisfiát. Azt a kerekesszékes édesanyát, aki kiváló sportoló is. Kiváló vívó, aki ezüstérmet szerzett az országnak a rioi paralimpián.
Lajtai Kati a Babavilágban - szombat 8.30
Ajánló - Lajtai Kati megmutatja családi fészkét. A Babavilág kameráin keresztül ti is betekinthettek az énekes, és a kis Máté mindennapjaiba. Kati mesél az első közösen töltött hetek izgalmairól, és az anyalét kihívásairól.
Besenczi Árpád és családja a Babavilágban - szombat 8.30
Ajánló - Besenczi Árpád gyermekei Babavilág felvétel közben éheztek meg. Édesanyjuk megetette őket, egyszerre. Kornélia büszkén vállalja, sőt hirdeti az anyatejes táplálás természetességét. Tarts az ország első számú babaműsorával szombaton a FEM3-on!
Babavilág - szombat 8.30
Ajánló - Tudtad, hogy minden ötödik nő vashiányban szenved. Ráadásul ez a várandósság alatt csak fokozódhat. A Babavilágból kiderül, milyen tünetei és veszélyei lehetnek a vashiánynak. Nézzetek minket szombaton itt a FEM3-on!
« előző oldal | 1 | 2 | 3 |


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség