Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Babavilág
Jöhet a harmadik baba Peller Mariannéknál?
A Babavilágban Peller Mariann elárulta, úgy érzi, férje sokkal kiegyensúlyozottabb és türelmesebb emberré vált mióta édesapa. Mariann párja fel is vetette, hogy jöhetne a következő családtag…
Megdöbbentő! Hevesi Krisztát molesztálták gyerekkorában
Hevesi Kriszta elárulta, gyermekkorában legalább háromszor esett szexuális zaklatás áldozatává, és mindegyik alkalommal a közvetlen környezetéből volt a zaklató. A szexuálpszichológus elmondta, a gyermekmolesztálás sajnos rendkívül gyakori probléma.
Babavilág Peller Mariannal - Babavilág 8.25
Ajánló - Tudományosan bizonyított: a férfiak agya megváltozik, miután apává válnak. Ilyenkor a férfiszervezet kevesebb tesztoszteront termel, és megindul az oxitocinelőállítás is. Ezt Peller Mariann is igazolja. Gyermekei apja, Gyuri a második fiú érkezésekor gondoskodóbb és magabiztosabb volt. Babavilág 
Pásztor Anna: ˝Hat héttel a császár után még remegve mentem˝
Pásztor Anna őszintén vallott a szülési élményeiről a Babavilágban. Az énekesnő elmondta, már három héttel a szülés előtt elkezdett rettegni tőle, és végül egy sürgősségi császárral szült, amely után még hat héttel később is remegett az idegtől.
Babavilág Pásztor Annával és Apáti Bencével - szombat 8.25
Ajánló -  A válás: ahogy Apáti Bence látja. A népszerű balettművész őszintén mesél arról, miként építette új alapokra kapcsolatát ikerfiaival. A császármetszés: amit Pásztor Anna tragédiaként élt meg. A balkezesség: vajon áldás, vagy átok? Ezek a Babavilág témái szombaton 8.25-kor a FEM3-on!
Marton Adrienn vonzóvá varázsolja a gyerekeknek az ételeket
Marton Adrienn a Babavilág adásában megmutatta, hogyan lehet rávenni a gyermekeket az új ízek fogyasztására. Az Ízes Élet háziasszonya elárulta, sokszor kreatívan tálalja fel az ételeket, a feldíszített fogások mindig beválnak a gyerekeknél.
Babavilág Al Ghaoui Hesnával és Marton Adriennel - szombat 8.25
Ajánló - Al Ghaoui Hesna külpolitikai újságíró a világ konfliktuszónái helyett otthon, kislánya mellett áll helyt. A híradós megmutatja nektek a kétéves Nedát. Egy másik anyával, Marton Adriennel is találkozhattok a Babavilágban, aki régen a kifutón, ma már a konyhában brillírozik, és olyan fortélyokat mutat nektek, amivel a legválogatósabb csemetét is falatozásra bírja.
Katus Attila és Bódi Sylvi gyereket szeretnének?
Babavilág vendégei Katus Attila és Bódi Sylvi voltak. Az aerobik-világbajnok elmondta, úgy véli mindketten több gyermeket is szeretnének, persze hozzátette, hogy nem közösen. A modell elárulta, keresztlánya a legjobb barátjának tartja őt, és nagyon sok közös programot szerveznek, amikor Magyarországon tartózkodik. Attila azt is elmesélte, a nagy családi nyaralások alkalmával, illetve a Balatonnál eltöltött nyári időszakban tud több időt elölteni keresztgyermekével.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség