Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Babavilág
Babavilág Varga Danival és Kerényi Miklóssal - szombat 8.25
Ajánló -  A karácsonyi Babavilágban megismerhetitek az olimpiai bajnok vízipólós Varga Dani 10 évvel fiatalabb feleségét, Évát, aki 16 éves volt, mikor megismerkedett a vízilabdázóval. Ma már egy tündéri szőke kisfiú, Milán boldog szülei. A Kerényi família is mindent elárul a mini Keróról. A nagypapa azt is elmeséli, hogyan választanak nevet a legifjabb operettsztárnak. Tartsatok a Babavilággal szombaton 8.25-kor a FEM3-on!
10 éves a Babavilág - szülinapi adás sztárokkal - szombat 8.30
Ajánló -  A Babavilág tizedik szülinapi adásában Kovácsovics Fruzsina, Balássy Betty, Varga Feri, Kozma Orsi, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, valamint Mihályi Réka énekel. A színpadon sztárházaspárok csapnak össze gyerekjátékos vetélkedőn. Lesz még zenekuckó, Ricsi bohóc, és persze ünnepi torta is!
Baby Gabi szülése során majdnem komplikációk adódtak
Baby Gabi két kisfiával érkezett a Babavilágba. Az énekesnő elmondta, az ikrek hat óra alatt természetes úton születtek meg, azonban az egyik gyermekkel volt egy kis probléma, mert kezét előrenyújtva szeretett volna világra jönni. Az újdonsült anyuka azt is elárulta, amikor nyűgösek az ikrek, akkor zenét tesz be nekik.
Som-Balogh Edina régi álma hamarosan beteljesül
A Babavilág vendége Som-Balogh Edina és családja volt. A színésznő elárulta, most második gyermekét várja, és a fogantatás pillanatában már rögtön tudta, hogy megfogant gyermeke. Edina elmondta, párjával kislányt várnak, amely régi nagy álma volt.
Babavilág Som-Balogh Edinával és Baby Gabival - szombat 8.30
Ajánló - Som-Balogh Edina második gyermekével várandós. A népszerű szépség elárulja, mi segítette át korábbi várandóssága tragédiáján. Baby Gabi pedig vagányabb ikres anya nem is lehetne. Párhetes iker fiaival játszi könnyedséggel közlekedik a városban egyedül, és segítség nélkül végzi a mindennapi rutint otthon. Elárulja titkát szombaton a FEM3-on!
Halász Judit a Boldog születésnapot című dal születéséről mesélt
Halász Judit a Babavilág vendége volt. Az énekesnő Szekeres Nórának elárulta, hogyan született az idén harminc éves Boldog születésnapot című dal.
Halász Judit a Babavilágban - szombat 8.30
Ajánló - Milyen az, ha valakinek Halász Judit a nagymamája? Az örök fiatal művész unokáiról mesél, hogy miért nem hívják őt mamának a fiúk. A művésznő akárhova is megy, belefut egy születésnaposba, azúttal a Babavilág hangmérnökébe, aki életre szóló élményt kapott ajándékba.
Jöhet a harmadik baba Peller Mariannéknál?
A Babavilágban Peller Mariann elárulta, úgy érzi, férje sokkal kiegyensúlyozottabb és türelmesebb emberré vált mióta édesapa. Mariann párja fel is vetette, hogy jöhetne a következő családtag…


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség