Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Babavilág
Babavilág Pásztor Annával és Apáti Bencével - szombat 8.25
Ajánló -  A válás: ahogy Apáti Bence látja. A népszerű balettművész őszintén mesél arról, miként építette új alapokra kapcsolatát ikerfiaival. A császármetszés: amit Pásztor Anna tragédiaként élt meg. A balkezesség: vajon áldás, vagy átok? Ezek a Babavilág témái szombaton 8.25-kor a FEM3-on!
Marton Adrienn vonzóvá varázsolja a gyerekeknek az ételeket
Marton Adrienn a Babavilág adásában megmutatta, hogyan lehet rávenni a gyermekeket az új ízek fogyasztására. Az Ízes Élet háziasszonya elárulta, sokszor kreatívan tálalja fel az ételeket, a feldíszített fogások mindig beválnak a gyerekeknél.
Babavilág Al Ghaoui Hesnával és Marton Adriennel - szombat 8.25
Ajánló - Al Ghaoui Hesna külpolitikai újságíró a világ konfliktuszónái helyett otthon, kislánya mellett áll helyt. A híradós megmutatja nektek a kétéves Nedát. Egy másik anyával, Marton Adriennel is találkozhattok a Babavilágban, aki régen a kifutón, ma már a konyhában brillírozik, és olyan fortélyokat mutat nektek, amivel a legválogatósabb csemetét is falatozásra bírja.
Katus Attila és Bódi Sylvi gyereket szeretnének?
Babavilág vendégei Katus Attila és Bódi Sylvi voltak. Az aerobik-világbajnok elmondta, úgy véli mindketten több gyermeket is szeretnének, persze hozzátette, hogy nem közösen. A modell elárulta, keresztlánya a legjobb barátjának tartja őt, és nagyon sok közös programot szerveznek, amikor Magyarországon tartózkodik. Attila azt is elmesélte, a nagy családi nyaralások alkalmával, illetve a Balatonnál eltöltött nyári időszakban tud több időt elölteni keresztgyermekével.
Babavilág - Bódi Sylivivel és Katus Attilával - szombat 8.25
Ajánló -  Bódi Sylvi és Katus Attila elhozzák a Babavilágba imádott gyermekeiket. A két híresség párban vendégeskedik Szekeres Nóránál, ugyanis mindketten élnek-halnak keresztgyermekeikért. Bódi Sylvi két év médiacsend után a Babavilágban ad interjút először. Tartsatok a Babavilággal szombaton a FEM3-on!
Ezért nem láthatta gyermekét hónapokig Kunovics Katinka
Kunovics Katinka egyedül neveli kislányát, azonban szüleitől sok segítséget kap. Katinka elmondta, kislánya másfél éves volt, amikor három és fél hónapra külföldre ment dolgozni, viszont gyermekét itthon kellett hagynia. Az énekesnő hozzátette, nagyon szenvedett és lelkileg nehéz volt megélni a távolságot. Katinka elmondta, a gyermek édesapja külföldön él, így sajnos csak pár havonta tudnak találkozni.
Babavilág - szombat 8.30
Ajánló - A következő Babavilágban megismerheted azt az édesanyát, aki kerekesszéke ellenére is tökéletesen ellátja kétéves kisfiát. Azt a kerekesszékes édesanyát, aki kiváló sportoló is. Kiváló vívó, aki ezüstérmet szerzett az országnak a rioi paralimpián.
Lajtai Kati a Babavilágban - szombat 8.30
Ajánló - Lajtai Kati megmutatja családi fészkét. A Babavilág kameráin keresztül ti is betekinthettek az énekes, és a kis Máté mindennapjaiba. Kati mesél az első közösen töltött hetek izgalmairól, és az anyalét kihívásairól.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség