Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Babavilág
Babavilág Pásztor Annával és Apáti Bencével - szombaton 8.25 - kor
A Babavilágban Pásztor Anna mesél a szüléssel kapcsolatos traumáiról, Apáti Bence pedig őszintén beszél a válásáról.
Vajon Lotfi Begi hogy viselte a papás szülést? Babavilág - szombat 8.25
Ajánló - A Babavilágban megtudjátok, hogy mennyire édes teher az ikerterhesség. Kiderül az is, hogy mi a helyzet a papás szüléssel. Babavilág szombaton 8.25-kor a FEM3-on!
Babavilág Bódi Sylviával - szombat 8.20
Ajánló -  A Babavilág stábja boldogságra tanítja a gyerkőcöket. Megismerkedhettek a keresztanyaság és a keresztapaság örömeivel. Nézzétek a Babavilágot szombaton 8.20-kor a FEM3-on!
Babavilág - szombat 8.20
Ajánló - A Babavilág a só okozta problémák nyomába ered. Megtudhatjátok azt is, milyen okai lehetnek a másodlagos meddőségnek. Babavilág Szekeres Nórával szombaton 8.20-tól a FEM3-on!
Babavilág - szombat 8.20
Ajánló - A Babavilágban kiderül, miért tiltólistás a cukor a babáknál. Kulisszatitkokat tudhattok meg az őssejt beültetésről, valamint a Babavilág stábja elkíséri a férfiakat apukaképzőbe.  
Besenczi Árpád és családja a Babavilágban - szombat 8.10
Ajánló - A Babavilág jótékony hatást gyakorol a magzatokra, méghozzá a komolyzene segítségével. Megismerhetitek Besenczi Árpád feleségét, aki aktív képviselője és szószólója az anyatejes táplálás fontosságának.  
Babavilág - szombat 8.10
Ajánló - A párkapcsolatot megviselheti a baba érkezése. Hogy ne csak szülők, hanem házastársak is legyünk, arra érdemes időt, energiát fordítani. A Babavilágból kiderül, hogy ez hogyan lehetséges. Babavilág szombaton 8.10-kor a FEM3-on!
Kerényi Miklós és Dancs Annamari elárulták babájuk nevét
Dancs Annamari reméli, hogy kisfia nyugodt természetű lesz, és a próbák alatt apósa könnyedén vigyáz majd rá az irodájában. Elárulták, hogy bár a baba második neve még kérdéses, egy biztos: a nagypapája és apukája után őt is Kerényi Miklósnak fogják hívni.


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség