Műsoraink   I   Videók  I  SOROZATOK  I  7 NAP  I  Műsorújság  I  Szórakozás  I  Infópult
Babavilág
Babavilág Som-Balogh Edinával és Baby Gabival - szombat 8.30
Ajánló - Som-Balogh Edina második gyermekével várandós. A népszerű szépség elárulja, mi segítette át korábbi várandóssága tragédiáján. Baby Gabi pedig vagányabb ikres anya nem is lehetne. Párhetes iker fiaival játszi könnyedséggel közlekedik a városban egyedül, és segítség nélkül végzi a mindennapi rutint otthon. Elárulja titkát szombaton a FEM3-on!
Halász Judit a Boldog születésnapot című dal születéséről mesélt
Halász Judit a Babavilág vendége volt. Az énekesnő Szekeres Nórának elárulta, hogyan született az idén harminc éves Boldog születésnapot című dal.
Halász Judit a Babavilágban - szombat 8.30
Ajánló - Milyen az, ha valakinek Halász Judit a nagymamája? Az örök fiatal művész unokáiról mesél, hogy miért nem hívják őt mamának a fiúk. A művésznő akárhova is megy, belefut egy születésnaposba, azúttal a Babavilág hangmérnökébe, aki életre szóló élményt kapott ajándékba.
Jöhet a harmadik baba Peller Mariannéknál?
A Babavilágban Peller Mariann elárulta, úgy érzi, férje sokkal kiegyensúlyozottabb és türelmesebb emberré vált mióta édesapa. Mariann párja fel is vetette, hogy jöhetne a következő családtag…
Megdöbbentő! Hevesi Krisztát molesztálták gyerekkorában
Hevesi Kriszta elárulta, gyermekkorában legalább háromszor esett szexuális zaklatás áldozatává, és mindegyik alkalommal a közvetlen környezetéből volt a zaklató. A szexuálpszichológus elmondta, a gyermekmolesztálás sajnos rendkívül gyakori probléma.
Babavilág Peller Mariannal - Babavilág 8.25
Ajánló - Tudományosan bizonyított: a férfiak agya megváltozik, miután apává válnak. Ilyenkor a férfiszervezet kevesebb tesztoszteront termel, és megindul az oxitocinelőállítás is. Ezt Peller Mariann is igazolja. Gyermekei apja, Gyuri a második fiú érkezésekor gondoskodóbb és magabiztosabb volt. Babavilág 
Pásztor Anna: ˝Hat héttel a császár után még remegve mentem˝
Pásztor Anna őszintén vallott a szülési élményeiről a Babavilágban. Az énekesnő elmondta, már három héttel a szülés előtt elkezdett rettegni tőle, és végül egy sürgősségi császárral szült, amely után még hat héttel később is remegett az idegtől.
Babavilág Pásztor Annával és Apáti Bencével - szombat 8.25
Ajánló -  A válás: ahogy Apáti Bence látja. A népszerű balettművész őszintén mesél arról, miként építette új alapokra kapcsolatát ikerfiaival. A császármetszés: amit Pásztor Anna tragédiaként élt meg. A balkezesség: vajon áldás, vagy átok? Ezek a Babavilág témái szombaton 8.25-kor a FEM3-on!


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A fem3.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség